Despre copii

"Atelier de Dans Clasic: Primii Pasi de Balet", 11.06.2011, in cadrul "Serilor Copiilor", la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian"

In acest sfarsit de saptamana, in cadrul proiectului „Serile Copiilor”, va avea din nou loc ATELIERUL DE DANS CLASIC: PRIMII PASI DE BALET, coordonat de Iulian Radoi si Madalina Mechenici, ambii balerini ai Teatrului National de Opereta „Ion Dacian”.

In cadrul “Atelierului de Dans Clasic: Primii Pasi de Balet”, copiii vor invata, intr-o maniera educativa, dar si distractiva, principalii pasi de balet, menuet, pozitia de reverence, precum si elemente de ritmicitate. De asemenea, copiii vor putea vedea si cum arata echipamentul balerinilor, poantele si costumatiile de balet folosite la Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”, precum si un montaj special cu secvente de balet din arhiva Operetei.

Proiectul ”Serile copiilor” a fost initiat de Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” in stagiunea 2009 – 2010, fiind un serviciu adresat spectatorilor cu copii, oferindu-le acestora posibilitatea de a veni la teatru insotiti de cei mici, care, pe timpul spectacolului, pot participa la o serie de activitati creative.

Accesul in incinta Studioului se face cu 30 de minute inaintea inceperii spectacolului, in baza biletelor de intrare la spectacol (parintii) si la atelier.

Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, tel. 021 313 63 48.

Pretul unui bilet pentru copii este de 15 RON. Inscrierile se pot face la adresa de e-mail: ioana.schiau@opereta.ro. Pentru orice informatii suplimentare, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0751 177 084.
www.opereta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *