Evenimente

Asus la CERF 2008

ASUSva fi reprezentat la ediÅ£ia CERF 2008 prin cele mai noi produse high-tech. ÃŽn perioada 7-11 mai 2008, vizitatorii expoziÅ£iei vor putea cunoaÅŸte ÅŸi studia, printre altele, noul EEEPC, notebook-urile avangardiste de tipul “Personal Entertainment Center” ÅŸi laptopurile exclusiviste ASUS-Lamborghini, în cadrul standului TWISTER (4030 din pavilionul 14).

Noile laptopuri din Seria M, centre personale de divertisment
La CERF 2008, ASUS prezintă cele mai noi notebook-uri din categoria “Personal Entertainment Center”: M70, M50 ÅŸi M51. Modelul M70 reprezintă capul de afiÅŸ ÅŸi impresionează prin dotările sale multimedia. Alături de un ecran de 17″ cu rezoluÅ£ie WUXGA full HD(1920×1200), laptopul dispune de tehnologie Dolby Home Theater, de patru difuzoare performante Altec Lancing, un SubWoofer integrat ÅŸi un tuner TV hibrid. Utilizatorii vor putea beneficia de suport Blu-Ray pentru redarea fluidă ÅŸi în culori vibrante a materialelor video de mare rezoluÅ£ie. Două hard-disk-uri totalizând o capacitate de stocare de 1 TeraByte vor putea servi atât înregistrării unui volum uriaÅŸ de date cât ÅŸi realizării de copii de siguranţă pentru materialele importante. Laptopurile încorporează câte un cititor de amprentă pentru securizarea accesului în sistem, iar funcÅ£ionalitatea duală a touchpad-ului sporeÅŸte uÅŸurinÅ£a utilizării aplicaÅ£iilor.

Atracţia EEE PC – E uşor să înveţi, E uşor să munceşti, E uşor să te distrezi
EEE PC s-a bucurat de un succes internaţional încă de la lansarea pe piaţă. În perioada 7-11 mai 2008, vizitatorii expoziţiei de la Romexpo vor avea ocazia să cunoască de aproape un laptop compact cu adevărat special. Oferind compatibilitate atât pentru Linux, cât şi sistemul de operare Windows XP, notebook-ul ce cântăreşte sub 1Kg se dovedeşte excelent pentru studiu, muncă şi distracţie. Graţie capabilităţilor wireless, Eee PC dispune de o conectivitate excelentă şi oferă o experienţă Internet completă. Integrează o cameră web cu 1,3MP, dispune de peste 40 de aplicaţii preinstalate, iar unitatea de stocare flash îi oferă o rezistenţă la şocuri mult mai bună faţă de cea a unui notebook classic.

ASUS-Lamborghini VX2S ÅŸi VX3, bolizii portabili exclusiviÅŸti
Notebook-urile ASUS-Lamborghini vor capta privirile oricărui vizitator. Renumitul design cu suprafeţe lucioase de carbon precum cele ale cristalului este pus în valoare de puterea integrată sub tastatură şi sub Pad-ul îmbrăcat în piele. Inscriptorul Blue Ray, camera rotativă la 240 de grade, acceleratoarele grafice NVIDIA GeForce 9500M GS / 9300M GS sunt doar câteva dintre elementele ce susţin dezlănţuirea performanţelor extreme pe autostrada biţilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *