Concerte

ARTmania Festival Sibiu 2011

Cea de-a sasea editie a festivalului ARTmania prezinta publicului concerte in trei locatii din Sibiu, expozitii, lansari si workshopuri, dar si o expozitie de motociclete Harley Davidson. Cea mai iubita marca de motociclete din lume vine la cel mai iubit festival din Transilvania cu o expozitie Harley Davidson, o parada de motociclete a comunitatii si multe alte surprize pentru publicul festivalului.

Festivalul ARTmania are loc in cea de-a doua saptamana a lunii august (8-14 august 2011) si prezinta un program cultural adaptat publicului si atmosferei cetatii medievale prin concerte, expozitii si evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Concertele din Piata Mare vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 12 si 13 august. In acest an sase importante nume ale scenei rock internationale vor urca pe scena din Piata Mare: Lacrimas Profundere, Helloween si Tarja in ziua de vineri; Republica, Sonata Arctica si Lacuna Coil in ziua de sambata. Standul Harley Davidson va fi amplasat in Piata Mare, iar parada va porni de aici sambata la ora 12:00 si va ajunge in spatiul festivalului amenajat in padurea Dumbrava: ARTmania Festival Arena 2011. Motoarele se vor intoarce in jurul orei 16:00 in Piata Mare pentru a da startul concertelor de sambata.
Harley-Davidson Motor Company a fost infiintata in 1903, iar de-a lungul timpului si-a pus emblema pe o gama extinsa de motociclete, precum si pe o linie dedicata de accesorii, imbracaminte si echipamente de protectie. Harley-Davidson este un brand legendar, care a marcat generatii intregi de motociclisti, pasionati ai spiritului de libertate. In Milwaukee, Statele Unite, compania a inaugurat in 2008 Muzeul Harley-Davidson care atrage anual in jur de 350.000 de vizitatori din intreaga lume.
Harley-Davidson a intrat oficial pe piata romaneasca in 2007, anul in care a fost deschisa prima reprezentanta oficiala la Bucuresti. Harley-Davidson Bucuresti este, de atunci, dealer-ul legendarelor motociclete Harley-Davidson in Romania si locul de intalnire al pasionatilor membri HOG Bucuresti (Harley Owners Group). Misiunea Harley-Davidson este sa construiasca o veritabila comunitate Harley-Davidson in Romania, al carei nucleu este chapter-ul HOG Bucuresti, format din membri entuziasti, uniti prin valori puternice ca pasiunea pentru libertate, prietenia si respectul.
Evenimentele organizate in cadrul Festivalului ARTmania sunt accesibile publicului larg in baza biletelor achizitionate prin retelele de distributie: Eventim (Germanos, Carturesti etc.), Diverta, VreauBilet sau online: shop.artmania.ro, eventim.ro, vreaubilet.ro si www.myticket.ro.
Tuborg este berea oficiala a festivalului si prezinta ARTmania Festival Arena in padurea Dumbrava, iar in Piata Mica publicul se va revigora in spatiul ARTmania Festival & Granini Refreshing Area. Bilbor, marca ce aduce puritatea de la altitudine devine in 2011 apa oficiala a Festivalului ARTmania.
Actiune co-finantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.
Parteneri institutionali: Primaria Municipiului Sibiu, Casa de Cultura a Municipiului Sibiu, Muzeul National Brukenthal, Complexul National Muzeal Astra, ASTRA Film.
Parteneri strategici: Malev, CFR Calatori, DB Schenker Romtrans, Harley-Davidson Bucharest, Continental Hotels, Ibis Hotels, iStyle Premium Apple Resseler, Transilvania Tattoo Expo, Hotel Roberts, Blackhawk Security.
Parteneri Media: Rock FM, Prima TV, 24-FUN, Popcorn, Chip, GQ, Autoexpert, Level, Yachtexpert, Catavencii, Tribuna, Playboy, Revista VIP, Mens Health, Media Image, Metalhead.ro, Kudika.ro, Urban.ro, 9AM, RadioLynx, iconcert.ro, metalfan.ro, artactmagazine.ro, rockarolla.ro, carteadenisip.ro, rockstage.ro, rockxpress.ro, radio3net.ro, Port.ro, BestMusic.ro, Eveniment Sibiu, Ele.ro, Evenimente in Cluj, News Outdoor, Elevate, Metropotam.ro, Hotcity.ro, Escoala.ro, Welcome2Cluj.ro, Sofresh.ro, Radio Nord-Est, Jurnal Rock, Romanian Rock Radio.

http://www.artmaniafestival.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *