LifeStyle

Arta succesului, cu Loredana Pascal

Aproape in fiecare zi avem parte de-o reteta. Proprie sau “furata”. Aflam astfel despre reteta frumusetii, reteta succesului, despre retete de salate, mancaruri si sosuri, prajituri, reteta fericirii s.a.m.d. Unele retete ne ies perfect, la altele aducem imbunatatiri si altele par uneori ca nu vor sa ne iasa.
Violeta Loredana Pascal, CEO al PR Wave InternationalAtunci cand lucrezi intr-un domeniu fascinant, insa care necesita foarte mult timp alocat, asa cum este cel al imaginii, comunicarii si relatiilor publice, ajungi sa ai mare nevoie de reteta succesului si pentru a reusi profesional, si pentru a avea timp pentru preocuparile gurmande. Recunosc sincer ceva ce poate va parea ciudat. Bucataria nu este pasiunea care se afla pe primul loc in topul meu. Cu toate acestea, la fel ca pe partea profesionala, tot ceea ce fac fac cu suflet, pasiune, drag si atunci stiu ca fiece lucru reprezinta tot ceea ce am putut eu sa dau mai bun intr-un anumit moment dat. Asa fac cu toate proiectele pe care le realizez pentru mine si pentru clientii firmei mele – PRwave INTERNATIONAL – cu site-ul pe care l-am lansat PRwave – www.prwave.ro – care este primul site din Romania dedicat in totalitate PR-ului, imaginii si comunicarii si expertizei in aceste domenii.asa fac si cand ma apuc sa gatesc.

Si fiindca imi plac dulciurile dar nu am enorm de mult timp disponibil pentru a-l petrece in bucatarie, trebuie sa marturisesc ca fac pandispan cu mare placere. E si usor de amestecat compozitia – 500 gr. zahar, 500 gr. faina, 500 gr. smantana, un praf de copt si 5 oua – e si usor de pus apoi la cuptor si asteptat cam 30 minute pana se face. E si usor de mancat 🙂 si mai ales bun.
Simplitate, perfectiune in momentul realizarii, eficienta, adaptare la ocazie, facut cu pasiune – elemente care cred ca pot fi ingredientele unui fel de reteta a succesului la indemana oricui.

Loredana Pascal