LifeStyle

ARTA si LITERATURA al cincilea volum al colectiei Marea Enciclopedie a Cunoasterii numai cu Financiarul

Vineri, 5 iunie, Financiarul va ofera “ARTA si LITERATURA“, cel de-al cincilea volum al Marii Enciclopedii a Cunoasterii. Prima sectiune a volumului, cea dedicata artei, va dezvaluie informatii si secretele arhitecturii, priceperea oamenilor de a realiza constructii impresionante, din cele mai vechi timpuri si pana in prezent. Iar sectiunea dedicata literaturii va va purta intr-o calatorie incredibila, de la tablitele de argila ale antichitatii la modernele carti audio ale vremurilor noastre.

Arta. Factorii materiali, alaturi de politica, filosofie si de stilurile artistice din diferite epoci si culturi au condus la dezvoltarea arhitecturii si implicit a unei diversitati de monumente. Menhirele si monolitii din piatra, drumurile romane, piramidele, teatrele grecesti, zgarie-norii americani sau turnul Eiffel sunt tot atatea dovezi ale creativitatii umane.

Literatura. Naratiunile orale au prelevat la inceputurile culturii civilizatiilor, realizand comunicarea intre generatii, dar si popoare, si contribuind in plus, la edificarea societatilor.

www.financiarul.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *