RETETE CULINARE

Arta culinara, sarbatorita si anul acesta in mediul online la Festivalul Blogurilor Gustoase

Gustos.ro, cel mai important portal gastronomic din Romania, gazduieste in aceasta toamna timp de patru saptamani, cea de-a doua editie a Festivalului Blogurilor Gustoase.

Acest eveniment este singura manifestare din online-ul romanesc dedicata exclusiv blogurilor culinare redactate in limba romana din intreaga lume. Pe parcursul Festivalului Blogurilor Gustoase, bloggerii culinari care scriu in limba romana, atat din Romania, cat si din strainatate se vor intalni pe Gustos.ro si vor sarbatori impreuna prietenia si arta culinara.

Editia din acest an a Festivalului Blogurilor Gustoase are loc in perioada 19 octombrie – 17 noiembrie 2009.

Intre 19 octombrie si 1 noiembrie 2009 se desfasoara perioada de inscriere, cand bloggerii si simpatizantii pot nominaliza blogurile culinare preferate.

Din 2 noiembrie si pana pe 15 noiembrie 2009 se desfasoara etapa de votare, cand intreaga comunitate Gustos.ro va vota cele mai bune bloguri culinare ale anului 2009.

Categoriile la care bloggerii se pot inscrie sunt:

1. Blogul cu cele mai gustoase:
Mancaruri traditionale romanesti
Mancaruri din bucataria internationala
Mancaruri exotice
Mancaruri pentru copii
Mancaruri vegetariene
Aperitive
Ciorbe si supe
Fripturi
Dulciuri diverse
Torturi
Bauturi
2. Blogul cu cele mai frumoase poze
3. Blogul cu cele mai explicite retete
4. Blogul cu cele mai frumos decorate mancaruri
5. Cel mai bun blog despre restaurante

Sponsorul oficial al Festivalului Blogurilor Gustoase – editia 2009 este Philips Romania care va oferi celor 15 castigatori ai categoriilor de concurs, cat si marelui castigator al Festivalului, premii constand in electrocasnice marca Philips.

Festivalul Blogurilor Gustoase este un prilej de bucurie pentru toti participantii, fie ca sunt concurenti in competitie, fie ca sunt votanti. Astfel, in perioada de votare (2– 15 noiembrie 2009) se va organiza o tombola cu premii pentru toti cei care voteaza cel putin un blog.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Jurnalul National (www.jurnalul.ro), revista Felicia (www.revistafelicia.ro), Good Food (www.goodfood.ro) si revista Slab sau Gras (www.slabsaugras.ro).

Gustos.ro este cel mai traficat site culinar din Romania, inregistrand, in luna septembrie 2009, 452.741 de vizitatori unici, 699.066 vizite si 2.211.237 de pagini afisate, potrivit Trafic.ro. Gustos.ro este un portal culinar care le ofera utilizatorilor sai informatii proaspete din domeniul culinar, articole despre cele mai noi si interesante sfaturi culinare, o baza de date de peste 36.000 de retete si o sectiune de restaurante cu peste 2.000 de localuri inscrise.

http://www.gustos.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *