FILME

Arnold Schwarzenegger revine in Terminator 4

Arnold Schwarzenegger terminator 4Cand MGM a anuntat ca va produce un nou episod din serie Terminator, compania a anuntat fanii ca vor veni actori noi, iar oamenii au inteles mesajul: Arnold nu va reveni pe marele ecran. Cu toate acestea, scrie presa de specialitate, popularul guvernator din Florida va aparea pe pelicula. “Cred ca in contractul initial al lui Arnold scria ca trebuie sa apara si in episoadele urmatoare”, a declarat directorul executiv al MGM, Harry Sloan, intr-un interviu acordat The Boston Herald.

Nu va fi probabil un rol complex pentru ca nu ii permite cariera politica, dar temutul android jucat de Arnold se pare ca va trece prin fata camerelor de filmare. Printre posibilii eroi principali in Terminator 4 se numara Ralph Moeller, Vin Diesel, The Rock si Orlando Bloom (?!?). Eroii din Terminator 3, Claire Danes si Nick Stahl nu vor reveni in numarul 4, spun sursele de la Hollywood.

“Niciun actor nu se intoarce pe platouri”, a declarat Stahl publicatiri SciFi Wire. “Povestea Terminator 4 este diferita conceptual de cea din 3. Cred ca este un episod din viitor, deci personajul jucat de mina va fi batran. Nu voi juca eu acest rol”, a spus el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *