LifeStyle

Arhiva Nationala de CV-uri Studentesti

Incepand cu 15 ianuarie, firmele vor putea posta joburi pentru studenti gratuit, vor putea cauta in baza de date a studentilor din Romania si isi vor putea instala sistemul StudentCOD pe site-ul companiei. Arhiva Nationala de CV-uri Studentesti, isi propune sa angajeze studenti in toate domaniile. Astfel, www.studentcv.ro a creeat o punte de legatura de interconectare intre studenti si firme.

Ce avantaje are un ANGAJATOR pe www.studentcv.ro ?

– Postare gratuita de JOB-uri
– Cautare gratuita in baza de date
– MiniSITE companie
– Serviciul StudentCOD
– Vizualizare CV-uri in format EuroPASS
– Creerea unei baze de date proprii cu studenti

Din data de 27 noiembrie 2006, din pricina numarului mare de cereri din partea angajatorilor, am decis deschiderea perioadei de înscrieri la secţiunea ANGAJATORI. Astfel, ANGAJATORII vor putea să se inscrie ca utilizatori ai portalului, urmând să primească pe mail confirmarea creerii contului.

StudentCV.ro va anunta prin email angajatorii in momentul in care se va lansa oficial sectiunea pentru angajatori.

Pana in momentul de fata s-au inscris 109 angajatori din toate domeniile.
Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (A.N.O.S.R.) si portalul de resurse studentesti www.OnlineStudent.ro au lansat pe 22 noiembrie 2006 proiectul national si international „ StudentCV.ro – Arhiva NaÅ£ională de CV-uri StudenÅ£eÅŸti ”. StudentCV.ro urmareste sa implice in acest proiect toate AsociaÅ£iile StudenÅ£eÅŸti membre A.N.O.S.R. si nu numai, a ONG-urilor si asociatiilor de profil care lucreaza cu voluntari studenti sau tineri absolvenÅ£i. Totodata sistemul StudentCOD se vrea a fi o punte facila de legatura intre toate firmele angajatoare doritoare de a angaja forta de munca proaspata si dornica de afirmare, tineri cu idei si concepte noi, sau part-timeri dornici să câştige un ban de buzunar.

Sebastian ENACHE
project-manager
(adresa de email este ascunsa din motive de securitate)

Irina TODOR
vicepresedinte comunicare ANOSR
(adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
www.studentcv.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *