Evenimente

Arena Bucatarilor la Brasov pe 15 iunie

Good Food şi Selgros vă invită Arena Bucătarilor, Ediţia de Munte – 15 iunie 2012 în Piaţa Sfatului Braşov

Ca să  fie vara pe placul nostru, ne luăm bagajele: un mixer vertical cu accesorii, o plită cu inducţie, un cuptor electric, un set format din trei platouri, trei farfurii rotunde şi trei farfurii pătrate, le amestecăm bine pe toate şi ne mutăm la Braşov. Nu înainte a ne invita prietenii Good Food: cititorii şi bloggeri din segmentul culinar.

Acesta este mesajul echipei Good Food care pentru o zi se mută în piaţa Sfatului din Braşov în care vor organiza Arena Bloggerilor. Vineri, 15 iunie, începând cu ora 11.45 veţi putea vedea un spectacolul culinar prezentat de invitaţii revistei Good Food! 5 bloggeri pasionaţi de mâncarea bună şi savuroasă se vor întrece în cadrul Arenei Bloggerilor. Concurenţii vor trebui să prepare un meniu compus din trei feluri, având la dispoziţie un set prestabilit de ingrediente obligatorii.

Arena Bloggerilor organizat de BBC Good Food face parte din evenimentul Arena Bucătarilor organizat de Selgros.

Show culinar in Piaţa Sfatului

Selgros pregăteşte braşovenilor şi turiştilor aflaţi la Braşov un eveniment foarte gustos pentru vineri, 15 iunie 2012, în Piaţa Sfatului din Brașov. „Arena Bucătarilor”, o competiţie de tradiţie organizată de Selgros, dedicată profesioniştilor din Gastronomie şi aflată acum la a treia ediţie, va alinia la startul concursului 30 de echipe de bucătari profesionişti de la cele mai bune restaurante din România. Evenimentul începe la ora 11.00, iar intrarea publicului este liberă.

Pentru public, echipa Selgros va prepara un viţel gustos la proţap şi o foarte apetisantă mâncare la ceaun. În cadrul evenimentului vor avea loc prezentări şi degustări de produse şi show-uri interactive de gătit. Somelierul Sergiu Nedelea va oferi scurte sesiuni de training in ceea ce priveste oenologia, iar pentru copii va exista o zonă special amenajată, unde – împreună cu echipa Maestrului Cofetar Silvian Miron – copiii vor face experimente cu ciocolată şi zahăr, se vor distra cu face-painting şi cu un clown cu figurine din baloane.

Evenimentul se va încheia, seara, cu un concert de senzaţie al trupei Holograf.  Detalii despre întregul program Arena Bucătarilor, Selgros, găsiţi pe http://www.selgros.ro/media/selgros-face-show-culinar-n-pia-a-sfatului-program-1.html

Good Food este singura revistă de gastronomie din România, o revista care te face să gătesti din plăcere, şi care, pe lângă zona dedicată reţetelor şi meniurilor savuroase, îţi oferă şi poveşti culinare apetisante numai bune de citit când nu intri în bucătărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *