RETETE CULINARE

Ardei umpluti cu hribi

Hribi reprezinta o ciuperca comestibila, cu palarie de culoare bruna-galbuie si cu piciorul alb. Va propun o reteta de ardei umpluti cu acest tip de ciuperca.Avem nevoie de: 10 ardei grasi, 200 g hribi, 2 cepe, 150 grame orez, 1 ceasca de ulei, 70 de grame faina, 300 g suc de rosii, condimente, sare si verdeata.
Preparare: Se caleste ceapa, folosindu-se jumatate din cantitatea de ulei din cescuta. Hribii se fierb separat si se taie marunt. Peste ceapa calita se adauga orezul si hribii. Se adauga doua cesti cu zeama in care au fiert ciupercile.

Compozitia se lasa la fiert la foc mic pana ii scade din compozitie. Se pun apoi condimentele, plus faina, verdeata, si putin suc de rosii. Ardeii se umplu cu compozitia care se obtine, se asaza in tava, se adauga restul de suc de rosii, restul uleiului si se pune la cuptor penru 30 de minute.

Sursa: www.stilfeminin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *