Stiri

Prin Ardeal – campanie interesantă pe Facebook

Oamenii rezoneaza cu ceea ce inseamna o mancare gatita ca odinioara, o casa ferita de trecerea timpului sau un peisaj de care te indragostesti chiar si numai daca auzi vorbindu-se despre el. Utilizatorii Facebook pot sa descopere zece dintre cele mai frumoase sate transilvanene, care pastreaza inauntrul lor oameni faini si traditii de demult, lacasuri de cult, poieni inverzite, sarbatori de la care nimeni nu lipseste niciodata. Pe pagina de Facebook Napolact.

L-am rugat pe Traian Soimu, tanar regizor de teatru din Timisoara, cu o pasiune iesita din comun pentru folclor si traditie sa ne ajute in aceasta calatorie.

Alaturi de Traian userii s-au plimbat, au admirat peisaje de-o frumusete rapitoare, au vorbit cu oamenii din satele vizitate, au gatit mancaruri specifice zonei, si-au gasit linistea inauntrul unora dintre cele mai frumoase biserici din Ardeal si s-au bucurat de un drum pitoresc, ca odinioara.

In fiecare saptamana ei hotarau prin vot in interiorul aplicatiei urmatoarea destinatie din inima Ardealului in care avea sa poposeasca Traian, iar Traian, cu desaga in spinare a facut intotdeauna asa cum l-au rugat userii, ba mai mult, din fiecare sat le-a adus cate un suvenir, pe care l-a oferit intotdeauna unuia dintre cei ce l-au insotit in drumul sau virtual.

Prin acest proiect am reusit sa ne tinem consumatorii aproape, sa le oferim content relevant, sa le demonstram inca o data ca Napolact sustine si promoveaza traditia si mai mult decat atat, ca Napolact vine din inima Ardealului.

prin ardealRezultatele nu au intarziat sa apara pe pagina de Facebook a brand-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *