FILME

Arcasul, sezonul 2, din 15 aprilie la Universal Channel

ARROW 2 res Arcașul se întoarce exclusiv la Universal Channel începând de marți, 15 aprilie, la ora 22:00, cu mult-așteptata premieră a sezonului 2! În fiecare marți, începând cu ora 22:00, vor fi difuzate câte două episoade, în care fanii serialului vor avea parte de și mai multă acțiune decât în sezonul precedent, vor fi martorii unor aventuri eroice și vor întâlni noi personaje captivante. Universal Channel aduce publicului din România sezonul 2 din Arcașul la scurt timp după premiera acestuia în SUA.

După finalul dramatic al primului sezon, Oliver – eroul căruia i se spune Arcașul, interpretat de actorul Stephen Amell – se confruntă cu urmările distrugerii cartierului Glades, (zona săracă a orașului Starling City) și pierderea celui mai bun prieten al său, Tommy Merlyn (Colin Donnell). Ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, mama lui Oliver, Moira Queen (Susanna Thompson) a contribuit la acest complot uriaș și acum este în inchisoare.

Confruntat cu inamici vechi și noi, Oliver trebuie să ducă mai departe lupta sa împotriva răufăcătorilor din Starling City și să devină mai mult decât un justițiar – un erou adevărat. Sezonul 2 din Arcașul aduce multe surprize fanilor seriei, pentru că viața personală a lui Oliver ia o turnură neașteptată și în scenă mai intră un supererou.

Nu uitați: Arcașul, sezonul 2 începe cu două episoade difuzate marți, 15 aprilie, la ora 22:00, numai la Universal Channel! În fiecare săptămână, de la aceeași oră, vor fi difuzate câte două episoade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *