Concursuri, MUZICA

Antonino a castigat Cerbul de Aur

Italianul Antonino a castigator trofeul Cerbul de Aur duminica, 6 septembrie, in seara de Gala a evenimentului care a avut loc in Piata Sfatului din Brasov.

In finala de sambata, Antonino a cantat extraordinar o piesa a lui Horia Brenciu. In calitate de castigator, Antonino a intrat in posesia premiului de 10.000 de euro.

Celelalte premii au fost adjudecate de urmatorii artisti: Cerbul de Argint – ThMarker (Romania) – 7000 de euro, Cerbul de Bronz (5000 de euro) si Premiul de Popularitate – Ovi (Norvegia) si Premiul juriului – 3000 de euro – Glen Vella.

Seara de Gala a fost deschisa de  Loredana, cu noul ei single intitulat “Like a rock star”. Ca o adevarata diva,  Loredana a prezentat un cocktail de hituri pe scena de la Brasov. “Buna seara, iubito”, “O fata singura-n noapte”, o trecere in revista a zonei Agurida, melodia din Regina si la final mega-surpriza!

Alaturi de Loredana , pe scena a aparut Joe Lynn Turner, una dintre cele mai mari voci din istoria muzicii rock. Cei doi au cantat piesa “Heaven ” si apoi au facut un jam pe “Lele”. De-a lungul celor 45 de minute, Loredana a schimbat nu mai putin de 3 tinute.

Daca sambata seara, Vama a creat isterie, in seara de Gala, publicul a fost ceva mai retinut, probabil si din cauza ploii si a frigului. Ploaia insa s-a oprit cu putin timp inainte ca pe scena sa apara Steve Vai, marele chitarist fiind premiat pentru intreaga cariera.

“Multumesc. E o onoare pentru mine. Azi voi canta trei piese insa anul viitor, voi avea o trupa frumoasa langa mine si voi concerta aici in Romania. Ca baiat din California, deobicei aduc soarele pe unde merg. Azi am reusit sa opresc ploaia. Data viitoare sper sa aduc si ceva soare”, a spus Steve Vai..

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *