LifeStyle

Antena 2, Saptamana Financiara si Jurnalul National se vand exclusiv prin Media Consulta International

Spatiul de publicitate al celui mai nou post TV al Trustului Intact, Antena 2, va fi gestionat in exclusivitate de regia Media Consulta International. Regia va manageria exclusiv si vanzarile Jurnalului Naţional, si pe cele ale saptamanalului de afaceri, Saptamana Financiara.

Recent lansatul post Antena 2 este condus de Mihai Gadea si va avea un nou concept editorial, bazat in special pe talkshow-uri.

Saptamana Financiara este singura publicatie de business care a inregistrat o crestere a numarului de cititori pe editie, in urma ultimului val SNA. Fata de valul anterior, Saptamana Financiara a atras 21.000 cititori pe editie, atingand un total de 230 000 cititori.

Media Consulta International este agentie full service care activeaza de patru ani pe piata din Romania pentru clienti locali si internationali. Mai mult decat comunicare, Media Consulta propune solutii integrate de business consultancy: start-up, consultanta juridica, fiscala, de marketing si vanzări, advertising, research, PR, HR. |n paralel, dezvolta parteneriate de consultanta cu Merill Lynch si Currie & Brown. Cifra de afaceri rulata de agentie in 2006 a fost de 6 milioane USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *