Concerte

Antarctica, in deschidere la concertul Morcheeba

Trupa Antarctica va deschide maine concerul Morcheeba de la Sala Palatului. Accesul in Sala Palatului este permis de la ora 19.30, iar concertul va incepe la ora 20.00. Evenimentul este organizat de Events si prezentat de Aperol. Antarctica se vrea o noua stare de spirit – sound-ul formatiei isi gaseste inspiratia in noul val al pop-ului synthetic al anilor ’80 si new-vave. Cei doi componenti, Delia Opran si Ciprian Lemnaru, au colaborat inainte de a pune bazele trupei la un alt proiect, numit „Insound”. Trupa tocmai si-a finalizat albumul de debut – „Explorers” – care urmeaza sa fie lansat pe 1 noiembrie, o reflectie caleidoscopica a universului lor interior, cu accente electronice glaciare.

Delia Opran (Dee) este absolventa Colegiului Franklin din Elvetia specializarea finante-banci si si-a inceput cariera muzicala alaturi de trupa hip-hop Racla – piesa ‘2 in 1’ a fost una dintre melodiile cele mai apreciate de pe piata, in 2004. A activat in domeniul bancar si publicitate, inainte de a se dedica complet muzicii.

Ciprian Lemnaru a absolvit scoala de muzica George Enescu, trecand imediat la munca de studio. A facut aranjamente muzicale pentru numeroase case de discuri (NoBorder, U-NEQ, Progressive si LUK) fiind constant coleg de echipa cu artisti precum Maroon 5, Kirsy Hawkshaw, Gabriel si Dresda, etc. In 2009 si-a deschis propriul sau studio Woodchopper Records

Pentru ca muzica buna merge cu o bautura pe masura, fanii trupei Morcheeba vor avea ocazia sa se delecteze la Sala Palatului cu Aperol. Asocierea dintre cele doua branduri are la baza targetul similar si valorile comune, precum spiritul tanar, pofta de viata si non-conformismul. Desi prezent de putin timp pe piata locala, Aperol si-a castigat numerosi fani, fiind un produs fresh, slab alcoolizat, ideal pentru petrecerile cu prietenii.

Aperol este obtinut dintr-o infuzie de ierburi aromatice, radacini si citrice, intr-un amestec ce atinge perfectiunea. Reteta secreta dupa care este realizat a ramas neschimbata de-a lungul generatiilor, bautura pastrand in prezent aroma distinctiva care a facut-o celebra. Gustul sau plin de viata si prospetime o face perfecta pentru combinarea cu ingrediente clasice in cocktailuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *