Concerte

‘Anotimpurile mele Vara – Toamna 2009’ continua pe 6 octombrie la Sala Mica a Palatului!

Menestrelul sufletului, maestrul Tudor Gheorghe revine la Sala Auditorium cu primul ciclu de spectacole – ‘Anotimpurile mele Vara – Toamna 2009’ din cadrul Stagiunii “Permanentelor Frumuseti”.

Biletele pentru spectacolul de pe data de 29 septembrie, ce va avea loc la Sala Mica a Palatului s-au epuizat, astfel ca organizatorii au decis ca evenimentul sa continue cu o noua reprezentatie in capitala.

Spectacolul va avea loc asadar si pe data de 6 Octombrie, incepand cu orele 19:00, si va cuprinde piese din spectacolele ‘Vara Simfonic’ si ‘Toamna Simfonic’ (2005), precum: ‘Sara pe Deal’, ‘Pe marginea Dunarii’, ‘ Lino Leano’, ‘Florile graului”, ‘Jelui-m-as si n-am cui’, ‘Toamna’. Pe parcursul a doua ore, maestrul Tudor Gheorghe va fi acompaniat de nu mai putin de 40 muzicieni si alte 30 de voci minunate ale orchestrei si corului Teatrului Liric ‘Elena Teodorini’ din Craiova, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Cererea mare pentru acest eveniment impune insa achizitionarea in timp util a biletelor pentru cele sub 400 de locuri disponibile in sala. “Din cauza numarului limitat de locuri din Sala Auditorium – Muzeul National de Arta, avem rugamintea sa va procurati biletele in timp util. VREAUBILET va onora cererea Dvs., punandu-va la dispozitie cele mai bune locuri in ordinea solicitarilor”, ne asigura domnul Pepino Popescu, organizatorul stagiunii.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile la standul Vreau
Bilet din Magazinul Unirea Shopping Center – etaj 2 – aripa din intrarea CălăraÅŸi, Sala Mică a Palatului, magazinul Ligia F – strada Pache Protopopescu nr. 23, Eventim – în reÅ£eaua Germanos ÅŸi pe site-urile www.blt.ro, www.bilete.ro, www.ticketstore.ro ÅŸi www. vreaubilet.ro. PreÅ£urile acestora variaza in functie de categoria de loc: 200 de lei – categoria V.I.P. ÅŸi 170 de lei – categoria I.

Un eveniment organizat de VREAU BILET

www.vreaubilet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *