MUZICA

Anna Vissi este invitata specială la COSMOTE Music Tour în Bucureşti

Cunoscuta interpretă elenă Anna Vissi se va afla în Bucureşti pe 15 şi 16 aprilie, în cadrul unui turneu european de promovare a hitului său ‘Everything’, cu care va reprezenta Grecia la concursul Eurovision 2006. Cântăreaţa elenă va interpreta câteva din melodiile sale celebre în cadrul concertului COSMOTE Music Tour susţinut duminică, 16 aprilie, începând cu orele 20.00 în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti. Alături de Anna Vissi, COSMOTE Music Tour îi va avea ca invitaţi pe Akcent, Delia, Voltaj, Blondy şi Trident. Gazda evenimentului COSMOTE este Cătălin Măruţă.

După succesul înregistrat în Iaşi, Braşov, Cluj şi Timişoara, unde zeci de mii de tineri au petrecut alături de formaţiile lor favorite şi şi-au arătat sprijinul faţă de finaliştii români Eurovision, COSMOTE, în calitate de sponsor internaţional al concursului Eurovision 2006, continuă astfel turneul COSMOTE Music Tour “TRĂIEŞTE VIAŢA ÎN RITMUL EUROVISION!” şi în Bucureşti, având-o ca invitată specială pe Anna Vissi.

COSMOTE România, membră a grupului elen COSMOTE, deţine drepturi exclusive de sponsorizare în domeniul telecomunicaţiilor în Romania pentru concursul Eurovision 2006, care se va desfăşura la Atena în data de 18 mai 2006 (semifinala) şi 20 mai 2006 (finala). Drepturile exclusive de sponsorizare ale grupului COSMOTE se aplică în toate ţările în care acesta este prezent precum Grecia, România, Bulgaria, Albania şi fosta Republică Iugoslavă Macedonia. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cosmote.ro.