Vedete

Anna Nicole Smith nu-l iubea pe tatal fetitei ei

Anna Nicole Smith l-a ales pe fotograful Larry Birkhead pe post de donator de sperma pentru a putea avea fetita blonda pe care si-o dorea atat de mult, pentru ca era blond si frumos, a declarat bodyguard-ul vedetei.

Intr-un interviu televizat acordat cu ocazia aniversarii unui an de la moartea lui Anna Nicole Smith, prietenul si bodyguard-ul ei, Moe Brighthaupt, a declarat ca Anna Nicole nu avea intentiona sa traiasca o poveste de dragoste cu Birkhead.

El a declarat pentru Acces Hollywood: “Datorita felului in care arata Larry, ea s-a gandit: �Copilul meu va arata grozav: par blond, ochi albastri… Copilul meu va fi frumos�”, insistand asupra faptului ca tatal biologic al lui Dannielynn nici macar nu era genul actritei.

Brighthaupt a adaugat: “In primul rand, ii placeau barbatii care este (sic!) bigati. Asta nu-i un secret”. Apoi, bodyguard-ul a lansat un atac complet la adresa lui Birkhead, declarand ca Anna Nicole i-a spus ca i se pare ca fotograful este “homosexual” – o acuzatie pe care Birkhead a negat-o in repetate randuri – si l-a criticat ca saptamana trecuta a dus-o pe Dannielynn la mormantul mamei ei pentru un reportaj TV.

Bodyguard-ul a explicat: “Mi s-a parut dezgustator… Sa apara la televizor si sa faca parada cu ea asa este ca si cum i-ar rade Annei in fata”. Inainte de a muri, Anna Nicole Smith, actrita si model, a refuzat sa recunoasca paternitatea lui Birkhead, sustinand ca nu el este tatal lui Dannielynn

Sursa: www.vedeta.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *