FILME

Aniela a cucerit audientele din Romania

Primul episod al telenovelei de epoca Aniela , difuzat luni, 14 septembrie, la Acasa TV, a fost urmarit de 1.3 milioane de telespectatori, fiind astfel lider de audienta, anunta postul din Pache Protopopescu, citand date oficiale ale GFK Romania.

Dupa primul episod, telespectatorii au urmarit si transmisia directa de la CinemaPro, acolo unde vedetele din Aniela au participat la o vizionare speciala.

Covorul rosu, tinutele elegante, masinile luxoase, blitz-urile – sunt elemente care nu au lipsit luni seara de la lansarea serialului Aniela – cea mai scumpa productie romaneasca de gen.

“A fost minunat, timp de 2 ore cred ca nici nu am respirat de emotie. Mi-am dorit din toata inima sa reusesc sa o prezint celor de acasa pe Aniela, o fata sensibila cu un destin frant brusc.

Sincer mi-au dat lacrimile la anumite secvente. Avem noroc cu o echipa de regizori extraordinari, cu 2 directori de imagine geniali, cu 2 designeri de costume foarte talentati si cu Oana Radu, cea care a creat decoruri de exceptie. Echipa care a muncit si continua sa munceasca la aceasta premiera merita toate aplauzele”, a declarat Adela Popescu dupa proiectie.

Nici celebra Maia Morgenstern nu a fost scutita de emotii, ea fiind de altfel la prima prezenta intr-o productie de acest gen.

“A fost o bucurie sa fiu invitata la aceasta sarbatoare a filmului. Ma impresioneaza acest regal de talent”, a spus Maia Morgenstern . Serialul Aniela se difuzeaza de luni pana vineri, de la ora 20.30, la Acasa TV.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *