Vedete

Angelina Jolie, Jennifer Aniston si Julia Roberts, vedete la Pro Cinema

Angelina Jolie, Jennifer Aniston şi Julia Roberts vor vorbi despre cele mai recente filme ale lor în ediţia de duminică a emisiunii “Lumea Pro Cinema”, difuzată începând cu ora 16.00, pe postul Pro Cinema, informează televiziunea, conform Mediafax.
“Salt”, cel mai recent film al Angelinei Jolie, este într-o campanie puternică de promovare în Europa. Vedeta, care a impresionat cu look-ul impecabil la premiera filmului, a mărturisit cât de dificilă a fost pregătirea fizică pentru acest rol, cu atât mai mult cu cât ea a născut copii gemeni, cu opt luni înainte de începerea filmărilor.

Toată lumea a aşteptat-o cu nerăbdare pe Julia Roberts la premiera filmului “Mănâncă, roagă-te, iubeşte/ Eat, Pray, Love”, de la Los Angeles, mai ales că vedeta anunţase că s-a îngrăşsat cu cinci kilograme în timpul filmărilor. În acelaşi timp, Javier Bardem, partenerul Juliei Roberts în acest film, într-una dintre primele apariţii publice după căsătoria cu Penelope Cruz, şi-a etalat mândru verigheta.

În “Lumea Pro Cinema”, Julia Roberts va vorbi despre amintirile sale de la filmări. În primul rând, îşi aminteşte de pastele italiene, spune actriţa, însă nu poate uita nici întâlnirea cu Elizabeth Gilbert, autoarea cărţii care a inspirat această producţie. Javier Bardem mărturiseşte în interviul pe care telespectatorii îl pot vedea la “Lumea Pro Cinema” că speră să nu fie niciodată obligat să aleagă între hrană, dragoste şi spiritualitate.

La rândul său, Jennifer Aniston visează să devină mămică în filmul “Switch”. Ea joacă rolul unei femei trecute de 40 de ani, care devine mamă prin inseminare artificială. La “Lumea Pro Cinema”, Jennifer Aniston va vorbi despre acest film, despre pictorialul foto în care a interpretat-o pe Barbra Streisand, dar şi despre planurile ei de a trece în spatele camerei de filmat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *