LifeStyle

Angelina Jolie, fermecata de un ceh

Angelina JolieAflată la Praga, cu ocazia filmărilor la noua producţie americană ,,Wanted“, Angelina s-a îndrăgostit instantaneu de un băieţel de naţionalitate cehă pe care starul din ,,Tomb Rider“ doreşte să îl adopte fără drept de apel. Cu această ocazie băieţelul ceh va extinde curcubeul uman al cuplului. Starul de la Hollywood, Angelina Jolie nu încetează să-şi uimească fanii. Aceasta se află la Praga, cu ocazia filmărilor pentru producţia cinematografică „Wanted“ şi a şocat din nou prin dorinţa de a asocia încă un copil curcubeului uman pe care îl posedă. Vedeta doreşte să adopte, de această dată, un băieţel de naţionalitate cehă. Jolie, care este mamă adoptivă pentru trei copii, câte unul din Cambogia, Etiopia şi Vietnam, a luat această decizie în urma unor vizite regulate la orfelinatul catolic din Praga, unde „s-a îndrăgostit“ pe loc de acest copil. Partenerul acesteia, Brad Pitt, a zburat numaidecât, de la Montreal, la Praga, pentru a vizita şi el băiatul, la sfârşitul săptămânii trecute.

Împreună, Brad şi Angelina au discutat cu autorităţile locale pentru a finaliza cea de-a patra adopţie. O sursă a declarat că Angelina şi-a sărbătorit cea de-a 32 aniversare, luni, zi în care i-a mărturisit iubitului său că este timpul pentru a mări familia, deoarece băiatul ceh se potriveşte perfect cu ceilalţi copii înfiaţi. Familia cuplului este compusă momentan din Maddox în vârstă de cinci ani, de origine cambodgiană, Pax Thien, de trei ani, vietnamez, etiopianca Zahara, în vârstă de doi ani, şi fiica naturală a cuplului în vârstă de un an, Shiloh, la care se va alătura cât de curând băieţelul de origine cehă. Deşi cuplul se descurcă bine pe marile ecrane, gurile rele au declarat că, dacă vor continua să adopte copii, cariera lor va suferi, deoarece vor trebui să aibă grijă de copiii pentru care şi-au asumat multe responsabilităţi, la adopţie.

Pentru a nu fi urmărită mereu de fotografi sau de fani, Angelina a folosit o „momeală“, de câte ori a dorit să îl viziteze pe micuţul ceh. În tot acest timp, Brad s-a aflat la Montreal, pentru a-şi susţine examenul de licenţă în pilotaj. Dar cu toate acestea, a putut ajunge la timp în Cehia pentru a o susţine pe Angelina în faţa autorităţilor cehe şi a demonstrat că, în privinţa adoptării micuţului ceh, intenţiile lor sunt serioase. Cei doi au zburat apoi spre New York, unde intenţionează să facă o pauză de trei săptămâni, timp în care autorităţile cehe vor completa actele pentru adopţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *