Stiri

Angajatori de TOP – cel mai mare targ de cariera

50+ angajatori de prim rang; • 10 companii multinationale care recruteaza in premiera la un targ de cariera in Timisoara; • joburi premium pe care nu le poti afla din alte surse. In perioada 19 – 20 octombrie, cel mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti din Romania aduce pentru prima data, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, peste 50 de angajatori cu joburi de calitate pentru tineri cu experienta,studenti si masteranzi.Angajatori de TOP se diferentiaza de alte evenimente de profil prin:
• calitatea companiilor participante (sunt prezenti lideri de piata din cele mai importante industrii din Romania),
• calitatea joburilor prezentate atat din punct de vedere al companiilor care ofera aceste oportunitati, dar si al nivelului de experienta cerut,
• multe dintre companii au ales participarea in exclusivitate la Angajatori de TOP,
• numarul mare de vizitatori din segmentul de tineri profesionisti, persoane cu experienta de pana la cinci ani.

“Targetul evenimentului sunt tinerii care au deja experienta, dar vor sa isi relanseze cariera alaturi de un angajator care ofera oportunitati de cariera atractive. Avem pana in acest moment 10 angajatori de top care sunt prezenti pentru prima data la un eveniment de cariera in Timisoara si care vor veni cu oportunitati care nu pot fi accesate prin alte surse ”, spune Mihai Cima, Consultant Catalyst Solutions.

Joburile sunt adresate tinerilor cu specializari atat in domeniul economic, cat si tehnic. Industriile reprezentate in cadrul evenimentului sunt FMCG (Coca-Cola HBC, P&G, ) IT&C (Oracle, UPC, Siveco, OCE, Route66, Alcatel Lucent), Bancar (BRD, Unicredit), Inginerie (Continental, Siemens VDO, Izometal Confort), Retail (Metro Cash&Carry, Real Hypermarket, Praktiker, Carrefour, Auchan), Auto (Audi prin Porsche Timisoara, TRW Automotive, IPSO).

“Vor fi oferite peste 1,000 de joburi, iar numarul de vizitatori asteptat este de peste 5,000. Evenimentul se desfasoara vineri si sambata, tocmai pentru a le oferi cat mai multor tineri care sunt ocupati in timpul saptamanii sansa de a ajunge la intalnirea cu unii dintre cei mai doriti angajatori. Asteptam si vizitatori din Oradea, Arad si Lugoj, multe oferte sunt si pentru aceasta zona” – Mihai Cima, Catalyst Solutions.

Evenimentul va contine si o sectiune de dezvoltare in cariera care va consta in workshopuri, feedback personalizat asupra CVului oferit de consultanti specializati, oferte pentru cursuri de specializare.

Programul evenimentului cuprinde si prezentari ale angajatorilor. Platforma online a evenimentului– www.hipo.ro – gazduieste programul prezentarilor si detalii despre inscrieri. Prezentarile de companie ofera o perspectiva asupra activitatii companiei, asupra oportunitatilor de dezvoltare a carierei, modalitati de aplicare si pasii in procesul de selectie.

Tinerii profesionisti interesati sa profite de acest eveniment, sunt asteptati vineri, 19 octombrie si sambata, 20 octombrie intre orele 10.00-18.00 la Centrul Regional de Afaceri, vis a vis de sala Olimpia.

www.hipo.ro, www.catalyst.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *