Vedete

Andreea Raicu isi doneaza rochia intr-o actiune caritabila

 Dupa actrita Mirela Zeta de la “Mondenii”, o alta vedeta Prima TV liciteaza in scop caritabil pe site-ul de comert electronic www.okazii.ro. Cu o saptamana inainte de Paste, frumoasa prezentatoare Andreea Raicu a ales sa doneze o rochie pentru a ajuta copiii din familiile defavorizate. 

Articolul vestimentar din matase naturala este unicat si poarta semnatura unei cunoscute creatoare de moda din Romania. Andreea Raicu a purtat rochia o singura data, la una dintre editiile emisiunii Megastar. 

In acest demers caritabil, vedeta Prima TV se alatura unor mari sportivi romani – Ilie Nastase, Ivan Patzaichin, Leonard Doroftei si George Ogararu au donat fiecare cate un articol personal in beneficiul copiilor din grija Asociatiei Sf. Stelian din Bucuresti. Si starul international Julio Iglesias sprijina campania derulata pe site-ul www.okazii.ro pana pe 17 aprilie – fanii cantaretului spaniol pot cumpara o cravata cu autograf purtata de artist in concert. 

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert electronic din Romania, de peste 8 ani lider in domeniu 

www.okazii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *