Vedete

Andreea Raicu: "De ce m-as logodi in Moldova?"

In ciuda scepticismului manifestat in presa, relatia dintre Andreea Raicu si Tudor Chirila a rezistat. Nu, cei doi nu s-au logodit la o manastire din Moldova, asa cum a scris un ziar central, fapt confirmat joi chiar de Andreea Raicu.

Invitata la emisiunea “Conferinta de presa” de la Antena 2, vedeta Prima TV a spus. “Nu aveam cum, pentru ca atunci eram in vacanta in Singapore si Malaezia. Si, chiar daca am fi facut-o, de ce as fi ales Moldova?”

Andreea Raicu a spus ca incearca sa-si pastreze relatia cu solistul trupei Vama departe de ochii presei. Mai mult, ea a adaugat ca nimeni nu ar crede o stire care spune ca Andreea Raicu gateste sau calca tricouri.

Cat despre Tudor Chirila, ea a spus: “Ne-am cunoscut de mai mult timp. La un moment dat, am inceput sa iesim impreuna si am descoperit lucruri comune. Asa a inceput relatia noastra. Tudor m-a atras cu umorul si cu sensibilitatea sa. Da, este un om sensibil”.

In timpul emisiunii, Andreea a declarat ca de cand este iubita lui Tudor Chirila, a frecventat anumite locuri pe care nu le-ar fi frecventat deobicei. Ca exemple, ea a amintit Vama Veche si clubul B 52.

“Am fost odata in acest club si sincer mi-a placut, desi prima impresie a fost ciudata. Mi-a placut atmosfera si oamenii care se simteau bine, fara sa tina cont ca beau mai mult sau mai putin”, a spus Andreea.

In prezent, Andreea Raicu se pregateste sa inceapa un nou sezon de Megastar.

Sursa: www.vedeta.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *