Vedete

Andreea Marin Banica, emotii si gust amar la scoala la care a invatat

Andreea Marin Banica a ramas cu un gust dulce-amar dupa vizita efectuata la Scoala nr. 7 din Roman, acolo unde a invatat in copilarie.

Vizita Andreei Marin Banica in orasul natal a fost inclusa in campania “Citeste cu mine”, un proiect al Blocului National Sindical si al Policy Center Roma & Minorities. 

Vedeta a descris pe blogul ei aceasta vizita emotionanta, spunand ca a trait un sentiment dulce-amar.

Iata cum descrie Andreea Marin Banica intalnirea cu “scoala mea”, intalnire care a avut loc pe 30 aprilie: “Ma intimpina profesorii mei de alta data: profa de mate, diriginta, o alta pofesoara de matematica entuziasta cu care generatii intregi au facut si lectii de dans si care arata parca neschimbata, desi e bunica de cateva luni (…)

Mi-e sufletul plin, dar sentimentul e dulce-amar. Pentru ca in incaperi podeaua e aceeasi ca acum 28 de ani, cand eu paseam pentru prima data pragul clasei intai. Suna romantic, caci e podeaua aceea pe care o spalam cu sarg impreuna cu colegii la fiecare sfarsit de trimestru, prilej de distractie si de obraznicii, dar dupa 3 decenii ea este aceeasi pentru “copiii de azi, copiii viitorului”. Dupa atatia ani de libertate, atat de putine lucruri s-au schimbat in scoala mea de altadata”.

In timpul vizitei de la Scoala nr 7, Andreea Marin Banica a discutat cu circa 160 de copii.

In plus, biblioteca scolii a primit carti semnate de vedete precum: Gabriela Vranceanu Firea, Andreea Raicu, Dan Bittman, Stefan Banica Jr, Virgil Iantu , Carcotasii sau Grupul Divertis.

La finalul articolului postat pe blogul personal,Andreea Marin Banica  s-a aratat multumita de aceasta vizita in orasul natal: “Simt ca a meritat. Ca lasam ceva in urma. Ca ziua de azi a schimbat ceva in viata a 160 de suflete. Ca voi avea ce sa-i povestesc copilului meu”.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *