Vedete

Andreea Marin Banica ameninta revista Star cu un nou proces

Andreea Marin Banica este pe cale sa inceapa cel de-al treilea proces impotriva revistei Star din acest an.

Asta in conditiile in care pana in prezent, Andreea Marin Banica si Stefan Banica Jr au mai castigat inca doua procese, in urma carora revista va plati daune morale de peste 20.000 de euro.

De aceasta data este vorba despre articolul “Andreea Marin vrea 50.000 de euro pentru a participa la o campanie umanitara?”, aparut pe 5 noiembrie, in pagina 14 a revistei.

Marti, 18 noiembrie, Andreea Marin Banica a trimis o notificare oficiala catre revista Star, prin biroul de avocatura care o reprezinta, prin care semnaleaza “incalcarile aduse imaginii, demnitatii si onoarei sale prin publicarea unor articole defaimatoare cu privire la asa zisele solicitari materiale ale acesteia pentru implicarea in campanii umanitare”.

In articolul cu pricina se fac referiri la “anumite pretentii” pe care  Andreea Marin Banica le-a avut vis-a-vis de participarea sa la campania “Romania prinde radacini”, realizata impreuna cu postul Realitatea TV.

Prin aceasta notificare oficiala, Andreea Marin Banica solicita: “prin intermediul Cabinetului de Avocatura care o reprezinta acordarea dreptului la replica cu privire la articolul publicat.

De asemenea, pentru repararea prejudiciului de imagine cauzat solicita revistei Star sa publice pe prima pagina  un articol prin care sa isi ceara scuze in mod public si sa-si retraga toate afirmatiile defaimatoare formulate.

In conditiile in care publicatia refuza sa acorde dreptul la replica si sa publice un articol pe prima pagina, doamna Andreea Marin Banica urmeaza sa promoveze o actiune in instanta in vederea protejarii intereselor si a imaginii sale”.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *