Vedete

Andreea Balan nu a fost atrasa niciodata de Petrisor

Andreea Balan, fosta componenta a trupei Andre a discutat miercuri pe videochat-ul site-ului www.apropo.ro cu fanii despre cei 12 ani de cariera si a demonstart ca stie sa cante live.

Miercuri, 7 octombrie 2009, Andreea a avut intalnire de o ora cu fanii, timp in care le-a raspuns utilizatorilor la intrebari si a povestit despre noul sau single God, despre relatia ei cu Andreea Antonescu si despre partenerul ei de dans Petrisor. Artista a declarat ca desi lucreaza de trei ani impreuna, nu au fost niciodata atrasi unul de celalalt. Andreea le-a marturisit fanilor ca dupa 12 ani de cariera, inca o mai dor articolele mincinoase din presa si ca a decis sa-si schimbe relatia cu presa si imaginea de scena.
Andreea le-a povestit userilor ca nu investete in bijuterii, in genti si in haine foarte scumpe, iar cu banii castigati face investitii in afaceri. De asemenea, a marturisit ca in relatia cu Keo are nevoie de atentie maxima si nu ar face fata unei relatii la distanta. Cantareata a declarat ca nu a inselat niciodata, dar s-a ntmplat in trecut sa inceapa o alta relatie inainte sa fi lamurit anumite detalii cu fostul.
Pe parcursul videochat-ului, Andreea Balan le-a spus internautilor ca pastreaza o legatura permanenta cu fanii si se implica tot mai mult in mediul online: i-a relansat site-ul oficial si scrie zilnic pe contul sau de twitter.

Despre Apropo.ro
Portal cu traditie pe internetul romanesc, www.apropo.ro pune la dispozitia internautilor o selectie completa de stiri, entertainment si concursuri interactive, videochat-uri cu vedete din lumea muzicala si mondena si transmisiuni live de la evenimente. Apropo.ro include, de asemnea, un site de stiri mondene (www.showbiz.ro) si un serviciu de videosharing cu continut profesionist: www.tare.ro. Tot pe apropo.ro utilizatorii se pot alatura celei mai mari comunitati de chat din Romania.

Despre MediaPro Interactiv

MediaPro Interactiv este dizivia de Internet a grupului MediaPro care actioneaza pe piata de publicitate online atat ca broker de publicitate online, cat si ca publisher dezvoltand extensiile online ale brand-urilor Publimedia. Pe langa www.apropo.ro, dintre proiectele lansate sau relansate de MediaPro Interactiv fac parte si www.go4it.ro, www.promotor.ro, www.descopera.ro , www.showbiz.ro, www.profesiionline.ro

Alina Manolache
MediaPro Interactiv
Specialist PR
Tel: 0747114026
E-mail: alina.manolache@mpinteractiv.ro
alina.manolache@mpinteractiv.ro
http://www.apropo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *