LifeStyle, Vedete

Andreea Balan lovita de iubitul Simonei Patruleasa

Cantareata Andreea Balan sustine ca a fost lovita peste fata de un barbat care i-a reprosat ca ii ocupase locul de parcare. Prietenul solistei, Keo, a reusit sa o scape din mainile agresorului care a fost mai tarziu recunoscut: Sabin Ivanof, iubitul prezentatoarei Simona Patruleasa.

Luni dimineata, cand Andreea Balan pleca de la iubitul ei, cantaretul Keo, nu a fost lasata sa iasa din parcare de un barbat furios ca vedeta ii ocupase de cu seara locul de parcare. Andreea a incercat sa explice ca nu a vazut nimic care sa sugereze ca locul cu pricina ar avea stapan. In plus, le-a povestit ea celor de la radio InfoPro, acolo parcheaza de fiecare data cand merge in vizita la Keo.

TIPETE SI JIGNIRI

Andreea ne-a povestit cu lux de amanunte cum s-a petrecut incidentul pentru care a depus deja plangere la politie, chiar daca acum stie ca agresorul ei este omul de afaceri Sabin Ivanof, iubitul oficial al prezentatoarei de stiri sportive Simona Patruleasa. “Nu era nici un fel de indicator sau placuta pe care sa scrie ca locul este rezervat”, spune Andreea.

“M-am trezit cu un individ langa mine. Nu stiam ca este Sabin Ivanof. A inceput sa tipe si sa ma jigneasca. Mi-a zis ca sunt tupeista, nesimtita. Keo a incercat sa-l calmeze. Dar tipul m-a amenintat ca daca mai parchez masina acolo o s-o gasesc avariata. Eu nu i-am zis decat sa ma lase in pace si ca este nesimtit, dar asta dupa ce am incercat sa-i spun ca nu am stiut ca este locul lui”.

Citeste mai mult!

www.hotnews.ro