FILME

Andi Vasluianu – instructor de sex

Andi Vasluianu este instructor de sex, din 19 octombrie în Minte-mă frumos. Odată cu lansarea în cinematografe a comediei Minte-mă frumos, Andi Vasluianu revine pe marile ecrane în interpretarea lui Dani, aparent ,,băiatul de la cablu”, în realitate un gigolo pe bani buni cu un zâmbet de milioane. Cu Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Antoaneta Zaharia și Loredana Groza în rolurile principale, Minte-mă frumos va avea premiera cinematografică pe 19 octombrie, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Secvențele filmate de Andi Vasluianu în Minte-mă frumos sunt unele dintre cele mai amuzante, iar actorul își aduce aminte de scena în care trebuia să se dezbrace și să-și arate tricoul cu un mesaj foarte clar. „Pe tricoul meu scria „Sex instructor, first lesson free”. Mie, cinstit, asta mi se pare o tâmpenie, eu dacă aș fi femeie și aș întâlni un bărbat care are asta scris pe piept, m-ar bufni râsul. La Dani e o convenție care face parte din umorul lui pentru că nu cred ca este prost, că s-ar culca cu toate femeile cu atâta ușurință, este o glumă”, spune Andi Vasluianu.

Pentru Andi Vasluianu implicarea sa în proiectul Minte-mă frumos a fost cu atât mai specială cu cât s-a declarat de-a dreptul cucerit de modul de lucru al regizorului Iura Luncașu. ,,E foarte ușor să lucrezi cu el, pentru că este actor la baza și el ințelege foarte bine ce se întâmplă cu noi, avem discuții ca-ntre doi actori. Ştim amândoi foarte bine cum e meseria asta. M-am simțit acasă cu el la treaba.”, declară înterpretul rolului principal din comedia Minte-mă frumos.

Andi Vasluianu este instructor de sex
Andi Vasluianu este instructor de sex

Scris de Adrian Lustig și produs de Ducu Ion, Minte-mă frumos este o comedie a cărei imagine este semnată de Manu Kadosh, cunoscut pentru colaborările sale în producții de la Hollywood, dar și pentru filmul „Modigliani” cu Andy Garcia, filmat în Studiourile MediaPro Pictures.

Din 19 octombrie, comedia romantică Minte-mă frumos, va putea fi urmărită în premieră în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Glendale Cotroceni, Lotus (Oradea), Cortina (Oradea), Odeon Cineplex (Oradea), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema ,,Eugen Ionescu” (Slatina), Cityplex (Constanța si Brașov), Patria (Craiova), Premiera (Ploiești), Arta (Târgu-Mureș), precum și în toate cinematografele din rețeaua Cinema City.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *