Vedete

Anca Parghel – sarbatoare la Romantica

Anca Parghel le-a promis fanilor sai ca nu se va lasa doborata de boala si si-a tinut promisiunea! Talentata cantareata s-a aflat ieri, 16 septembrie in platoul Romantica de la “1001” unde alaturi de Paula Chirila, Nicoleta Voica si prieteni apropiati si-a serbat ziua de nastere. Anca a implinit 51 de ani, dar se simte mai puternica si mai tanara ca niciodata!

In timpul emisiunii Romantica, Anca a avut parte de multe surprize. In permanenta, Ionut Dolanescu a tinut-o de mana si impreuna si-au adus aminte de momentele din timpul filmarilor de la “Iubitorii de slagare”, emisiune pe care au prezentat-o impreuna. Ionut i-a reamintit Ancai ca si-au facut o promisiune: sa scoata impreuna un album de muzica populara. Amandoi au spus ca se vor tine de cuvant! Inca doua proiecte frumoase i-au fost propuse Ancai de doua fane ale sale. Maria Dragomiroiu si Silvia Dumitrescu au sunt in direct la “1001” si i-au transmis Ancai cele mai frumoase ganduri, dar si invitatia de a scoate cate un album impreuna, iar sarbatorita nu a refuzat pe nimeni!

O alta surpriza care a adus lacrimi de bucurie in ochii talentatei cantarete a fost telefonul actorului Adrian Paduraru care de fapt suna de pe holurile Romantica si intr-un final a intrat in platou pentru a-i oferi Ancai un mare buchet de flori si o mare imbratisare. Dan si Tudor de la Fly Project au fost de asemenea alaturi de sarbatorita la “1001” si, bineinteles, fii acesteia Ciprian si Tudor Parghel. Ei au marturisit ca impreuna lucreaza la un nou album. Viitorul suna foarte bine pentru Anca! Vedeta are in plan nu mai putin de patru albume!

Telespectatorii o pot urmari pe Nicoleta Voica si pe Paula Chirila zilnic, de luni pana vineri de la orele 10.00 la “1001”. Ca si in sezonul precedent, emisiunea se adreseaza femeilor descurcarete. Exista si o mare schimbare fata de editiile precedente: incepand din aceasta toamna, emisiunea are doua moderatoare! Nicoletei Voica i se alatura Paulei Chirila, amandoua fiind gazdele invitatilor veniti in studio. Noutati sunt si in domeniul decorului, care a fost si el modificat fata de sezonul precedent. Raman neschimbate dorinta realizatorilor de a va oferi o ora de informatii utile si de buna dispozitie!

– ### –

Romantica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *