LifeStyle

Anca Neacsu de la A.S.I.A, ceruta de Andrei de la Alb Negru

Anca Neacsu de la Asia se maritaAnca, pana mai ieri singura componenta a trupei A.S.I.A., care nu avea prieten, urmeaza a deveni, dupa Yana, cea de-a doua fata din formatie care isi va intemeia o familie. Ea a fost ceruta in casatorie pe litoral, de iubitul sau, Andrei Stefanescu, nimeni altul decat unul dintre cei doi solisti de la Alb Negru, scrie Ziarul. Ei au sarbatorit logodna intr-un cadru intim. Ocupat pana peste cap cu concertele pe care le sustine la mare, Andrei ii va darui inelul abia in septembrie, cand se va intoarce in Capitala si se va elibera de obligatiile profesionale. Apropiati ai cuplului ne-au spus ca artistul ar fi facut acest pas entuziasmat de faptul ca Anca ar putea sa-i daruiasca un copil, asupra acesteia planand semne de intrebare ca ar fi insarcinata. Cei doi isi doresc ca primul lor urmas sa fie o fetita. Mai mult, ei s-au gandit deja si la numele pe care il va purta micuta, pe care o vor boteza Alessia.

4 Comments

  1. va dati mari comentatori si nu stiti ca nici poza nici numele fetei din asia nu e bun!!!! anca neacsu a plecat de ani din asia! pe ce lume traiti???

  2. nu tre sa fii fan ASIA sa scrii un articol corect despre ele…si daca erati profesionisti nu trebuia sa preluati un articol total gresit…asta e presa din romania…

  3. Va invit pe amandoi sa scrieti un articol mai bun despre ASIA, asta una la mina, si doi va rog sa le scrieti celor de la Ziarul. Noi facem revista presei, nu politia presei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *