Vedete

Anca Barbu, o noua vedeta in echipa Romantica

Incepand cu orele 9.00, la Romantica telespectatorii isi vor incepe ziua cu Anca Barbu la “Jurnalul public de dimineata”. In noua grila de toamna, Anca, un reporter exceptional si proapata mamica, preia stafeta de la Ana Moraru la pupitrul stirilor de dimineata. Ana va pleca la Londra pentru a urma cursurile unui masterat in televiziune, iar Anca va prezenta jurnalul de infoteinment.

Pe Anca televiziunea a atras-o dintotdeauna. Inca de la varsta de trei ani, Anca raspundea la intrebarea “ce vrei sa te faci cand vei fi mare?” cu “eu vreau sa devin interviator”. Astfel, mai tarziu, in mod firesc, vedeta Romantica a obtinut o diploma in jurnalism si si-a inceput cariera in acest domeniu in 1999. Dupa ce a fost reporter la Prima, National TV si Realitatea TV, dupa ce a trecut prin emotiile transmisiunilor in direct, prin entuziasmul reportajelor in exclusivitate, dupa ce a vazut ce inseamna sa fii in spatele camerelor de luat vederi, in postura de producator, Anca preia stafeta la pupitrul “Jurnalului public de dimineata” la Romantica.

Spre cariera in televiziune, Anca a fost indrumata si sustinuta de catre Geo Procopie, primul jurnalist de razboi din Romania. In timpul facultatii, vedeta Romantica a urmat un curs cu Geo, iar de atunci ii poarta acestuia un respect deosebit, mai ales pentru ca nu s-a inselat cand a afirmat ca: Anca este innascuta pentru televiziune.

In prezent, Anca este mamica a doua fetite, in varsta de 3 ani si de 5 luni. Mirona si Milena, botezate amandoua cu nume care incep cu litera “M” de la minune sunt centrul universului Ancai. Si pentru ca inainte de a intra in concediu de maternitate, vedeta Romantica venea la televiziune insotata de fiica ei, si Mirona cand va fi mare, isi doreste sa lucreze ca mami la “televiziunea de la Casa presei”.

Telespectatorii o pot urmari pe Anca Barbu in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 09.00-10.00 si sambata si duminica de la intre orele 10.15-11.00 doar la Romantica la “Jurnalul public de dimineata”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *