Concerte, Vedete

Anastacia: concert la BucureÅŸti pe 1 septembrie

Anastacia va susÅ£ine un concert la Sala Polivalentă din BucureÅŸti, pe 1 septembrie, informează organizatorii evenimentului, Media Services Events. Starul pop-rock Anastacia, cunoscută pentru piese precum “Paid My Dues” ÅŸi “Sick and Tired”, a inclus România în turneul său european de promovare a celui mai recent album, “Heavy Rotation”, care mai include show-uri la Moscova, Madrid, Valencia, Taormina, Londra, Amsterdam etc.

Anastacia Lyn Newkirk s-a născut în Chicago, în septembrie 1968, dar s-a mutat la New York în adolescenţă, împreună cu mama, sora ÅŸi fratele său, imediat după divorÅ£ul părinÅ£ilor. Fiind diagnosticată cu boala Crohn, Anastacia nu a renunÅ£at la visul său de a deveni dansatoare, având apariÅ£ii frecvente în emisiunea Club MTV ÅŸi dansând în videoclipurile Salt-n-Pepa. Prezentându-ÅŸi vocea guturală, inconfundabilă, în cadrul MTV Talent Show, în 1999, ea a semnat un contract cu casa de discuri Epic, un an mai târziu debutând cu albumul “Not That Kind”. Primul extras pe single, “I’m Outta Love”, o propulsează pe Anastacia în rândul starurilor în Europa, Asia ÅŸi Australia, următorul său album, “Freak Of Nature”, livrând acelaÅŸi mix de beat-uri dance ÅŸi pop extraordinare.

În 2003, totul se schimbă pentru artistă. Descoperirea unui nodul la sân i-a dat viaţa peste cap, fiind diagnosticată cu cancer. Povestea a apărut imediat în presă, chiar înainte ca artista să aibă timp să-şi anunţe prietenii. Din fericire, Anastacia a răspuns bine la chimioterapie, astfel încât, în iunie 2003, artista a aflat că a câştigat lupta împotriva cancerului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *