LifeStyle

Ana-Maria Tinu confirma implicarea lui Patriciu in cotidianul Adevarul

Zvonurile privind o eventuala implicare a lui Dinu Patriciu in ziarul Adevarul au fost confirmate. Ana-Maria Tinu, detinatoarea a 84% din pachetul de actiuni al cotidianului, a declarat pentru HotNews.ro ca a incheiat negocierile cu un grup de investitori din care face parte si Patriciu privind o colaborare “favorabila dezvoltarii brandului Adevarul”.

Ana-Maria Tinu a refuzat sa precizeze daca acordul implica vanzarea unui pachet de actiuni catre grupul de investitori si de asemenaa nu a dorit sa dezvaluie numele celorlalte persoane implicate in aceasta afacere.

Alte surse apropiate managementului Adevarul ne-au relatat ca planul de dezvoltare implica, pe linga cotidianul mentionat, si alte proiecte printre care lansarea unui post de televiziune – Adevarul TV, a inca unui canal tv (cu un profil inca nedeterminat) si a unui tabloid.

Dinu Patriciu este deja implicat in afaceri media, el fiind actionar, alaturi de Mircea Dinescu, la grupul de presa Satiricon. Grupul editeaza publicatiile Dilema veche, Plai cu boi, Aspirina saracului, precum si revista Romania literara.

Contactat de HotNews.ro, Mircea Dinescu a refuzat sa faca orice comentariu referitor la apartenenta sa la acest grup de investitori, anuntind ca maine va oferi mai multe informatii.