LifeStyle

Amy Winehouse, revelaţia premiilor Grammy 2008

Surpriză pentru controversata cântăreaţă britanică de muzică pop Amy Winehouse, care a fost recompensată cu cinci premii, printre care cel pentru cea mai bună artistă pop solo şi cel mai bun cântec, la cea de-a 50-a ediţie a premiilor Grammy, care a avut loc la Los Angeles.

Winehouse, în vârstă de 24 de ani, a câştigat cele mai importante cinci premii, pentru cea mai bună înregistrare ÅŸi cel mai bun cântec – “Rehab”, cel mai bun artist nou, cea mai bună artistă pop solo ÅŸi cel mai bun album pop – “Back to Black”, care a făcut-o celebră la nivel internaÅ£ional. Din cauză că urmează o cură de dezintoxicare ÅŸi pentru că a obÅ£inut viza de acces pe teritoriul Statelor Unite în ultimul moment, Winehouse a interpretat două cântece prin satelit, de la o locaÅ£ie din Londra, “You Know I’m No Good” ÅŸi “Rehab”. ÃŽn lumina reflectoarelor s-au mai aflat Justin Timberlake, care a plecat cu un Grammy pentru cel mai bun cântăreÅ£, ÅŸi Kanye West, recompensat cu patru dintre mult râvnitele statuete.

La secÅ£iunea rap, Kanye West a înregistrat victorii în lanÅ£, de la cel mai bun interpret rap până la cel mai bun album rap pentru piesele de pe “Graduation”. Legendarul Bruce Springsteen a demonstrat încă o dată că rămâne în pas cu timpul, fiind recompensat cu un Grammy pentru piesa rock “Radio Nowhere”. Nu au plecat cu mâna goală nici Chemical Brothers, datorită albumului lor “We Are The Night”, ÅŸi nici Alicia Keys, apreciată cum se cuvine pentru calităţile sale interpretative. Joni Mitchell a câştigat premiul Grammy la categoria pop instrumental, cu “One Week Last Summer”.

Sursa: Curentul 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *