Vedete

Ambasadorul Romaniei la Londra participa la nunta Printului William

Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, va participa la nunta Printului William cu Kate Middleton, la Westminster Abbey.

Dupa ceremonia de la Westminster Abbey, ambasadorul Romaniei si sotia sa, Daniela Jinga, vor fi prezenti la receptia oferita de catre ministrul britanic de externe, William Hague, la Lancaster House, de unde vor urmari aparitia la balconul Palatului Buckingham a Printului William si a sotiei sale Kate Middelton.

Casatoria printului William cu Kate Middelton va avea loc la data de 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra. La ceremonia regla vor participa aproximativ 1.900 de invitati.Nunta va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa casaatorie dintre printul Charles si printesa Diana, celebrata in 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra.

Regele Mihai, Principesa Margareta si Principele Radu vor face o vizita de patru zile in Marea Britanie, in perioada 27 – 30 aprilie, ocazie cu care Regele si Principesa vor reprezenta Familia Regala a Romaniei la ceremoniile prilejuite de casatoria Printului William cu Kate Middleton.

 

Sursa www.stilfeminin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *