Vedete

Amalia si Ilie Nastase au slabit prin regimul Montignac

Invitata in emisiunea Agentul VIP de la Antena 2, Amalia Nastase a vorbit despre regimul alimentar pe care il tine impreuna cu sotul ei.

“Sunt tot felul de regimuri, insa am preferat unul adaptat stilului nostru de viata. Ilie a slabit deja 20 de kilograme”, a spus Amalia Nastase.

Regimul Montignac are la baza o combinare inteligenta a alimentelor. Cei care il tin nu au voie sa combine glucidele si lipidele.

In cadrul aceleiasi emisiuni, Amalia Nastase a vorbit despre implicarea sa in activitati caritabile, ea reprezentand Fundatia Copii in dificultate.

“Toate lumea mi-a spus sa ma ocup de aceste lucruri. A fost greu, pentru ca nu aveam incredere in puterea mea de a strange fonduri sau de a mobiliza oameni, pentru ca eu nu ma cred un om foarte important in societatea romaneasca.

Sunt totusi sotia lui Ilie Nastase, nu o persoana ajunsa intr-o functie publica. Am inceput totusi cateva campanii si am obtinut rezultate bune”, a adaugat Amalia Nastase.

Intrebata de Cristi Brancu despre vacanta, Amalia Nastase a spus ca vor face o excursie cu copiii la Disney Land, dupa care vor merge pe Coasta de Azur.

Tot pentru acest an, Amalia si Ilie Nastase spera sa demareze mult-comentata Academie de Tenis.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *