LifeStyle

Altex: aer conditionat cu instalare in cinci zile

Altex Romania, liderul pietei de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii, multimedia si entertainment a pregatit o oferta de aparate de aer conditionat perfect adaptata tendintelor sezonului 2008.  O gama completa de aparate de aer conditionat va asteapta in magazinele Altex si Media Galaxy din intreaga tara. Ultimele tehnologii la cele mai bune preturi de pe piata romaneasca vor fi prezente in cele doua retele de distributie ale companiei Altex Romania. 

Cele mai importante marci producatoare de aparate de aer conditionat sunt disponibile: LG, Samsung, Electrolux, Panasonic, Unionaire, Heller, Americool, Luxor, DeLonghi, Toshiba, Carrier. Pretul de raft variaza de la 600 lei la 4000 lei in functie de capacitate, clasa energetica, tehnologie si functiile suplimentare.

Gama prezentata in 2008 include aparate de aer conditionat tip mono split, dublu split si portabile. De la tehnologiile revolutionare de filtrare si purificare a aerului pana la cele conventionale, oferta include peste 40 de modele de aparate de aer conditionat.

Dupa vanzarile spectaculoase inregistrate anul trecut, de peste 21 000 de aparate de aer conditionat, Altex Romania estimeaza pentru 2008 vanzari record de aproximativ 65 000 de aparate de aer conditionat. Cresterile estimate se bazeaza pe temperaturile ridicate anuntate pentru acest sezon si pe accesibilitatea preturilor aparatelor de aer conditionat. Alte premise ale cresterii sunt succesul inregistrat de sistemele de creditare extrem de performante de tipul “20 de rate fara costuri” si modificarea comportamentului consumatorului pentru care aparatele de aer conditionat care au devenit o necesitate si nu mai reprezinta un obiect de lux asa cum se intampla in urma cu cativa ani. Mai mult decat atat, in unele cazuri aparatele de aer conditionat sunt elemente atractive de decor interior.

Pentru intreaga gama de aparate de aer conditionat, Altex Romania garanteaza instalarea produsului in maxim 5 zile lucratoare, cea mai scurta perioada de instalare existenta pe piata. Astfel, anul acesta orice client va putea beneficia de aparatul de aer conditionat in cel mult 5 zile de la data cumpararii acestuia. Costul instalarii variaza intre 250 si 350 lei.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *