Alt Love Building 2015 + trailer oficial

Premiera filmului “Alt Love Building” este preconizată să aibă loc în luna februarie a anului viitor, informează Agerpress.

“Alt Love Building” continuă povestea taberei în care se repară relații de cuplu. Șase luni mai târziu față de acțiunea din primul film, a doua ediție a taberei reunește aceiași trei traineri, cupluri noi, în căutarea soluțiilor pentru problemele cu care se confruntă în relație și o parte dintre cuplurile din “Love Building”. Unele lucruri s-au schimbat, însă atâta timp cât există relații destrămate, povestea merge mai departe…

Trailer

Acțiunea din “Alt Love Building” se întâmplă la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion. Filmările pentru cel de-al doilea film au avut loc timp de 15 zile, la finalul lunii februarie, la Club Vila Bran.

PUBLICITATE”Felul în care a decurs colaborarea cu întreaga echipă Love Building mi-a confirmat bucuria care vine din a face film alături de prieteni. Și atunci am decis că trebuie să se repete, cu același mare grup de prieteni, de acord cu toții ‘să ne mai dăm o dată'”, spune Iulia Rugină despre decizia de a face o continuare pentru “Love Building”.

Pentru “Alt Love Building”, Iulia Rugină a colaborat pentru a doua oară cu directorul de imagine Vivi Drăgan Vasile, cei doi lucrând împreună pentru prima oară la realizarea scurtmetrajului “Să mori de dragoste rănită”. De asemenea, partea doua a filmului “Love Building” reprezintă continuarea colaborării strânse între Iulia Rugină, Ana Agopian și Oana Răsuceanu, pe parte de scenariu.

Scenografia și costumele au fost imaginate din nou de Andrada Chiriac, muzica filmului va fi compusă de Local Heroes, aceiași care au asigurat coloana sonoră și pentru “Love Building”, iar montajul îi va aparține Letiției Ștefănescu, aflată și ea la cea de-a doua colaborare alături de Iulia, după scurtmetrajul “Să mori de dragoste rănită”.

“Alt Love Building” este cel de-al doilea lungmetraj sută la sută independent produs de Actoriedefilm.ro. La fel ca și pentru “Love Building”, bugetul filmului a fost consolidat din surse private. Deși câștigător al concursului de proiecte cinematografice organizat de Centrul Național al Cinematografiei, sesiunea 2014, “Alt Love Building” nu a accesat fondurile respective, filmările fiind deja încheiate la data anunțării rezultatelor concursului CNC.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *