MUZICA

Alina si N.O.D. in concert live in studioul CITY FM

Luni, 10 aprilie, începând cu ora 11:30, Alina si N.O.D vor susÅ£ine un concert live în studioul CITY FM, continuând maratonul “Marea Deconectare”.

Ei vor interpreta piese de pe viitorul album, care va fi lansat in toamna acestui an. Proiectul “Alina si N.O.D” a luat nastere o data cu inceperea unei colaborari in plan muzical intre Victor Panfilov si Alina Cruceru. Ulterior, la aceasta colaborare s-au alaturat si ceilalti membri ai formatiei N.O.D. Proiectul ii are in componenta pe Victor Panfilov – chitara, Vova Sergheev – tobe, Emil Chihan – chitara, Nicu Caragea – bass si Alina Cruceru – voce. Piesele sunt compuse de Victor Panfilov.

Noul concert continuă seria cântărilor live din studioul CITY FM susÅ£inute în ultima perioadă de către trupele “Edict”, “Luna Amară”, “Urma”, “Blazzaj”. Maratonul de concerte “Marea Deconectare” promite o primăvară plină de concerte rock de mare angajament.

Prin intermediului numărului de apel 021 310 1900, ascultătorii vor putea participa cu întrebări şi aplauze la un concert rock deschis pe 106.2 MHz si pe internet la http://www.cityfm.ro.