Concerte

Alice Cooper: pregatiri pentru concert

Alice Cooper se pregateste sa aduca la Bucuresti celebrul sau show horror, „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns”. Din culisele spectacolului de pe 14 iunie: un sarpe boa, injectii letale, instrumente medievale de tortura, camasi de forta si multi litri de sange artificial. Anti-eroul perfect al muzicii rock le pregateste fanilor un thriller in toata regula, plin cu efecte speciale. Accesul in Arenele Romane este permis incepand cu ora 18.30. In deschider, de la ora 19.30, Iris.

Alice Cooper

In concertele anterioare din cadrul turneului „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns”, stafful lui Alice a plimbat prin lume cativa serpi, insa, din cauza noilor reglementari internationale privind transportul unor astfel de animale, reptila care va fi folosita in spectacolul de la Bucuresti provine de la un crescator local. Ea a trecut printr-un casting “virtual” si va urca marti pe scena, in postura traditionala de “guler” pentru veteranul shock-rockului. Este imaginea pe care Cooper o vinde de ani buni, fara gres, milioanelor de fani. In martie, cand cand a fost introdus in Rock and Roll Hall of Fame, el si-a facut aparitia intr-o camasa patata de sange, cu un boa constrictor drapat in jurul umerilor, dovedind ca unele lucruri…nu se schimba niciodata.

Alice spune ca lumea spectacolelor live a evoluat, in schimb: „ Totul trebuie sa fie mai mare acum. Montari grandioase, sunet la apogeu, muzica mai dura”. Asa ca productia „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns” joaca dupa toate regulile blockbusterelor holywoodiene. Torturile la care se supune pe scena personajul Alice Cooper nu sunt usor de infruntat. Incatusat in camasa de forta si chinuit de asistente sanitare sadice, electrocutat pe scaunul electric, “Raul Originar” este in final decapitat cu o ghilotina pentru a renaste, precum pasarea Phoenix, pe versurile piesei urmatoare, School’s Out. Setlistul include 25 de piese (printre care greatest-hiturile “I’m Eighteen”, “Under My Wheels”, “Billion Dollar Babies”, “No More Mr. Nice Guy”, “Feed My Frankenstein”, “Hey Stoopid”, “Poison”), fiecare cu portia sa de teatru. “La sfarsitul spectacolului vreau sa vad audienta epuizata!!!” mai spune Alice.

In peste 4 decenii de cariera, Alice Cooper a vandut peste 50 de milioane de albume si a ingrozit milioane de oameni cu show-urile sale horror, care au facut din el cel mai celebru personaj negativ al muzicii rock. Concertul de la Bucuresti, de saptamana viitoare, va fi cea mai buna ocazie pentru a demonstra de ce ne plac… povestile de groaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *