Business

Alexis Bonte este noul acţionar majoritar al Trilulilu

La 5 luni de la intrarea sa în acţionariatul firmei, investitorul francez Alexis Bonte devine noul acţionar majoritar al Trilulilu, platforma românească de sharing (partajare de fişiere video, imagini şi audio)

Site-ul românesc de sharing Trilulilu a anunţat astăzi vânzarea pachetului majoritar al companiei către omul de afaceri de origine franceză Alexis Bonte, care deţinea până nu demult un procent de 10% din acţiunile Trilulilu.

Prin intermediul unui vehicul de investiţii deţinut de familia sa, dl.Bonte a făcut o nouă investiţie în valoare de 300.000 Euro în Trilulilu, achiziţionând totodată un pachet de 41% din acţiuni, pe baza unei evaluări de 2,5 milioane Euro a proiectului. Astfel, Alexis Bonte devine noul acţionar majoritar, deţinând 51% din companie. Trilulilu va funcţiona în continuare sub forma juridică de S.A.

Alexis Bonte se va alătura board-ului Trilulilu în funcÅ£ia de preÅŸedinte, aducându-ÅŸi aportul pe partea de business ÅŸi strategie de dezvoltare a brand-ului, echipa executivă rămânând neschimbată : Sergiu BiriÅŸ – Director General (a.k.a. Crocodilu’Şef) ÅŸi Andrei Dunca – Director Tehnic (a.k.a. Crocodilu’ Tehnic).

“Lansarea de luni, 12 mai, a noii versiuni a site-ului, care conţine multe funcţionalităţi noi cum ar fi playlist-ul sau posibilităţile diverse de socializare, a fost un pas de bază pentru viitorul Trilulilu. Resursele adiţionale pe care le primim acum ne vor permite să consolidăm dezvoltările tehnice, investind totodată în creşterea brand-ului şi a platformei în sine. În acelaşi timp vom putea oferi servicii mai bune comunităţii de utilizatori şi dezvolta în continuare proiectul pentru ca Trilulilu să devină site-ul numărul 1 din Internetul românesc”, declară Sergiu Biriş, Crocodilu’Şef.

Alexis Bonte spune: “Trilulilu a avut performanţe peste aşteptări, obiectivul investiţiei noastre iniţiale fiind ca proiectul să devină unul din top 5 în România până la finele anului 2008. Acest obiectiv a fost deja atins, întărindu-ne astfel încrederea în puterea echipei şi a brand-ului în sine. Pe termen lung, Trilulilu are potenţialul de a deveni site-ul numărul 1 în România, şi am decis astfel să investim resurse adiţionale pentru a-l ajuta să atingă acest nou obiectiv.”

Despre Trilulilu

Trilulilu este primul site românesc de sharing (partajare de fişiere video, imagini si audio). Site-ul a fost lansat oficial în 22 ianuarie 2007. Trilulilu promovează spiritul de gaşcă, prietenia şi flexibilitatea, în opoziţie cu atitudinea de corporaţie specifică altor site-uri de profil.

Utilizarea Trilulilu este gratuită, oricine putând să se înregistreze foarte rapid.

Prin intermediul Trilulilu utilizatorii pot:

• Face upload, adauga tag-uri şi transmite fişierele lor oriunde în lume
• Comenta şi vota fişierele adăugate de restul utilizatorilor
• Urmări mii de alte fişiere publicate de către ceilalţi membri
• Cunoaşte noi prieteni cu interese comune
• Comunica datorita mesageriei interne
• Crea grupuri în care să interacţioneze cu alţi utilizatori cu interese comune
• Participa la concursurile organizate de Trilulilu
• Personaliza şi imbunatati experienţa lor pe site prin intermediul uneltelor pe care Trilulilu le furnizează
• Integra fişierele în site-urile sau blog-urile lor personale
• Avea propria emisiune sau show online

Trilulilu are momentan o comunitate de peste 200.000 de utilizatori înregistraţi şi un trafic de aproximativ 3 milioane de vizitatori unici lunar.

Trilulilu a câştigat premiul pentru cel mai bun site în categoria “Divertisment şi timp liber” la festivalul Internetics 2007.

Despre Alexis Bonte

Alexis Bonte este un antreprenor cu o experienţă de 10 ani în e-commerce. În prezent este board member în diverse companii precum Centrofarm, GeneralCom, CPH Pharma, Farmacia y Salud, Fitnesskit.com şi Tevin Solutions. Mai multe informaţii despre Alexis Bonte puteţi găsi la www.linkedin.com/in/alexisbonte

http://www.trilulilu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *