Concerte

Alexandru Tomescu & Stradivarius in concert pentru Prietenii MNAR

Prietenii MNAR va invita marti, 11 martie, orele 19.00, Sala Auditorium a MNAR, sa-i vedeti pe Alexandru Tomescu si a sa vioara Stradivarius intr-un recital de exceptie.

Prietenii Muzeului National de Arta al Romaniei va invita marti, 11 martie 2008, orele 19.00, la Muzeul National de Arta al Romaniei, Sala Auditorium (Stirbei Voda 1) la Recitalul de Vioara si Pian susÅ£inut de Alexandru Tomescu – vioara Stradivarius si Horia Mihail – pian.

“O fulminanta interpretare…Sala teatrului dramatic a explodat in aplauze. Romanul Alexandru Tomescu este urmasul marilor violonisti Oistrach si Menuhin…”
“Nu cred sa existe bucurie mai mare pentru un violonist decat aceea de a avea in maini un Stradivarius. Aceasta vioara este aproape un simbol al Romaniei…’ Alexandru Tomescu

Program:
Dumitru Capoianu – Habanera
Bela Bartok – 6 dansuri romanesti
Dvorak –Kreisler – Dans slav
Serghei Rachmaninov – Vocaliza
William Kroll – Banjo and fiddle
Jules Massenet – Meditatia
Modest Mussorgski – Gopak
Fritz Kreisler – Liebesleid
Fritz Kreisler – Liebesfreud
Pablo Sarasate – Zapateado

Acest eveniment este o ocazie pentru societatile comerciale de a oferi clientilor sau angajatilor o seara in compania muzicii, astfel achizitionand 10 invitatii beneficiati de o reducere de 10%.
Invitatiile pot fi achizitionate, in schimbul unei donatii de 50 RON, membri 45 RON, studenti si profesori 25 RON, de la biroul Asociatiei din Str. Muzeul Zambaccian, nr. 21A, sector 1, Bucuresti, telefon 231 55 17 / 0762 215 800, Program luni – vineri, 09.00 – 17.00.
Email friends@art.museum.ro

Eveniment organizat in colaborare cu Muzeul National de Arta al Romaniei
Pretul biletului reprezinta o donatie catre MNAR
Prietenii MNAR doresc sa va multumeasca pentru sprijinul constant acordat activitatilor sale caritabile

Multumiri speciale:
BRD Groupe Societe Generale, Fildas Trading, Lowe&Partners, Salans, Romcolor, CMC Consulting, SoftMedica, Audiconsult, InfoTuring, Raiffeisen Bank, C.E.C., GlaxoSmithkline, Enel, Alpha Leasing, Fokus Invest, Saatchi & Saatchi, A&D Pharma, AT Leasing, Cefin, Alexander Hughes, AvantajNet, Cosmote.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la sediul Asociatiei.
Asociatia Prietenii Muzeului National de Arta al Romaniei este o organizatie non-guvernamentala infiintata in anul 1998 cu scopul sustinerii morale si financiare a Muzeului National de Arta al Romaniei. Pana in prezent, a reusit sa finanteze peste 20 de proiecte destinate muzeului, dintre care: ●Euroart, al carui obiectiv l-a reprezentat asigurarea unor bune conditii de vizitare a muzeului si pentru persoanele cu handicap locomotor ●Mobilier pentru Galeria de Arta Europeana ●Uniforme destinate personalului aferent galeriilor de arta ●Tiparirea ghidurilor pentru mai multe galerii ●Mobilier si panouri de prezentare la Muzeul Colectiilor de Arta ●Echipamente de masurare a umiditatii in Galeria de Arta Veche Romaneasca ●Aparatura de incalzire pentru Sala Tronului ●Programe educative destinate copiilor, adultilor si familiilor ●Audio ghidul portabil.

Asociaţia Prietenii Muzeului Naţional de Artă al României este o organizaţie non-guvernamentală înfiinţată în anul 1998 în scopul susţinerii morale şi financiare a Muzeului Naţional de Artă al României. Până în prezent, a reuşit să finanţeze peste 20 proiecte destinate muzeului, dintre care: ●Euroart, al cărui obiectiv l-a reprezentat asigurarea unor bune condiţii de vizitare a muzeului şi pentru persoanele cu handicap locomotor ●Mobilier pentru Galeria de Artă Europeană ●Uniforme destinate personalului aferent galeriilor de artă ●Tipărirea ghidurilor pentru mai multe galerii ●Mobilier şi panouri de prezentare la Muzeul Colecţiilor de Artă ●Echipamente de măsurare a umidităţii în Galeria de Artă Veche Romanească ●Aparatură de încălzire pentru Sala Tronului ●Programe educative destinate copiilor, adulţilor şi familiilor ●Audio ghidul portabil

Prietenii Muzeului National de Arta al Romaniei
Str. Muzeul Zambaccian, nr. 21A, sector 1, Bucuresti, telefon 231 55 17 / 0762 215 800
Program luni – vineri 09.00 – 17.00.
Email (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)

www.friendsnmar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *