FILME, Vedete

Alexandra Dinu, pentru prima data intr-un serial romanesc

Alexandra Dinu a inceput filmarile pentru serialul “Doctori de mame”, o productie Promance a companiei MediaPro Pictures, care va fi difuzata din aceasta toamna la Acasa TV.

Actrita joaca rolul unei femei insarcinate in ultimele luni si se declara foarte incantata de acest proiect.

“Este pentru prima data cand joc intr-un serial romanesc si am remarcat ca nu au fost diferente intre filmarile pe care le-am facut pentru “Doctori de mame” si cele facute pentru alte productii din Italia. In Romania m-am simtit mult mai bine si pentru ca eram acasa.

Am colaborat foarte bine atat cu cei doi regizori, cat si cu ceilalti actori din serial, iar atmosfera de aici este una calds si foarte primitoare, intr-adevar te simti acasa!”.

Alexandra a mai spus ca a fost foarte onorata atunci cand a primit propunerea de a juca acest rol si nu a avut nicio ezitare in a o accepta.

“Imi plac foarte mult tipologiile dramatice si am intrat usor in pielea personajului de care m-am atasat imediat, mai ales ca mi-a adus aminte de o perioada frumoasa din viata mea, cand eram insarcinata cu Mario”, declara Alexandra, care spera ca pe viitor sa aiba parte de cat mai multe proiecte in Romania.

Sursa: Acasa TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *