CARTE BUNA

Alex Mihai Stoenescu isi lanseaza cel mai recent volum in DIVERTA

Diverta si Editura Rao anunta lansarea volumului „Din culisele luptei pentru putere. 1989-1990. Prima guvernare Petre Roman” al lui Alex Mihai Stoenescu. Evenimentul va avea loc sambata, 9 decembrie, ora 18.00, in Diverta Plaza Romania.
Acest volum amplu (peste 600 de pagini) analizeaza inceputurile reconfigurarii statului roman, ajungand la conturarea unei imagini clare si credibile a starii natiunii romane la sfarsit de secol XX.


Autorul constata efectele pe care le-a dezvoltat modul in care s-a produs eliberarea natiunii romane de sub regimul comunist, asupra reconstituirii autoritatii statului, a atributelor sale definitorii, precum si asupra felului in care a fost configurata entitatea statala romana actuala.
Captivanta carte a lui Alex Mihai Stoenescu ofera marturii, dezvaluiri surprinzatoare si pune o noua lumina asupra mineriadei din 13-15 iunie 1990, ajutand la intelegerea acestui fenomen politic cu consecinte grave asupra vietii interne, pozitiei internationale a statului si a personalitatilor sale, precum si asupra istoriei Romaniei.
Pentru consumatorii de cultura, Diverta este cunoscuta pe piata drept cel mai mare distribuitor de carte din Romania. Peste 35.000 de titluri din toate domeniile, furnizate de mai mult de 300 de edituri din Romania, dar si Europa si America, sunt puse la dispozitia cititorilor in magazinele Diverta.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *