LifeStyle

Tricouri personalizate in functie de conformatia corpului

Doamnele şi domnişoarele pot opta în această vară pentru tricouri, acestea fiind disponibile într‑o gamă largă de culori, lungimi şi modele.

Pentru că există atît de multe opţiuni, orice femeie poate fi pusă în dificultate cînd vine vorba să găsească un tricou care să fie potrivit cu conformaţia sa.

Fie că aveÅ£i bustul generos, că sînteÅ£i slăbuÅ£e sau că aveÅ£i o conformaÅ£ie gen “pară”, există cel puÅ£in un model de tricou potrivit pentru dumneavoastră. ÃŽn funcÅ£ie de conformaÅ£ie, iată ce ar trebui să căutaÅ£i la un tricou.

Decolteul în V

Decolteul în V avantajează orice bust. Cu cît este mai adînc decolteul, cu atît efectul de subÅ£iere va fi mai vizibil. Åži ce femeie nu‑şi doreÅŸte să pară mai slabă? Dacă vreÅ£i să arătaÅ£i extraordinar de sexy, combinaÅ£i un tricou cu decolteu în V cît se poate de generos cu o pereche de blugi ÅŸi tocuri înalte, iar dacă vreÅ£i să fiÅ£i ÅŸic ÅŸi să aveÅ£i o Å£inută “serioasă”, alegeÅ£i să purtaÅ£i un tricou cu un decolteu în V cuminte pe sub o jachetă sau chiar un sacou. Iar acum, cu atîtea oferte venite din partea producătorilor de îmbrăcăminte, există astfel de tricouri pe care le puteÅ£i adapta oricărei ocazii.

Pont: Un tricou cu un decolteu în V mai amplu poate avantaja femeile cu umerii înguÅŸti sau pe cele cu silueta în formă de pară. Acest tip de decolteu poate alungi un gît subÅ£ire ÅŸi este ideal pentru “mascarea” unui bust mai mare.

Decolteul “bărcuţă”

DeÅŸi tricourile cu acest tip de decolteu nu sînt potrivite pentru toată lumea, ele reprezintă o alternativă elegantă la cele clasice. ÃŽn zilele călduroase, tricourile cu decolteu “bărcuţă” pot fi purtate împreună cu o pereche de pantaloni trei sferturi, fiind cea mai bună metodă pentru a masca braÅ£ele subÅ£iri sau, dacă vremea se răceÅŸte puÅ£in, aceste tricouri pot fi purtate peste o bluză cu mînecă lungă. Vă garantăm că veÅ£i avea un look special ÅŸi un aer cochet. Trebuie să reÅ£ineÅ£i un aspect cînd vă cumpăraÅ£i astfel de tricouri: mîneca trebuie să treacă de linia umărului.

Ponturi: Tricourile cu decolteu “bărcuţă” sînt ideale pentru braÅ£ele tonifiate, căci mîneca atrage atenÅ£ia asupra muÅŸchilor braÅ£elor. AveÅ£i grijă: mîneca mai scurtă decît la tricourile obiÅŸnuite va face braÅ£ele de dimensiuni normale să pară mai groase decît în realitate.

Decolteul rotund

De zeci de ani, de cînd au fost inventate, tricourile cu decolteu rotund, pe lîngă gît, au fost elementele nelipsite din garderoba unei femei. Însă, faptul că aceste obiecte vestimentare sînt piese clasice nu înseamnă că se şi potrivesc oricărei siluete. Decolteul rotund nu este potrivit pentru un bust generos, pentru că acest tip de croială nu defineşte foarte bine sînii. Modelele cu acest tip de decolteu sînt cele mai frecvente şi în general sînt comercializate cu tot felul de inscripţii sau logo‑uri. Femeile cu sînii foarte mari trebuie să evite acest tip de tricouri, pentru că desenul atrage foarte mult atenţia asupra bustului.

Pont: Decolteul rotund poate crea impresia de alungire a unui gît scurt dacă linia lui este puÅ£in sub claviculă, în timp ce tricourile cu decolteu “mai înalt” vor crea efectul invers. EvitaÅ£i să purtaÅ£i astfel de tricouri dacă aveÅ£i bărbie dublă.

Fără mîneci

Tricourile fără mîneci şi alte genuri de topuri fără mîneci sînt ideale pentru vară. Acestea pot fi purtate fie singure, punînd foarte bine în evidenţă linia umerilor şi braţele, fie pe sub jachete sau pulovere. Le puteţi combina cu succes cu fuste sau blugi. Regula cea mai importantă cînd purtaţi un astfel de tricou este să aveţi grijă ca bretelele sutienului să nu se vadă, pentru că altfel riscaţi să păreţi neglijentă.

Pont: Femeile suple trebuie să poarte maieuri strîmte, pentru că modelele largi ascund talia şi dau impresia ca silueta nu este bine definită. Dacă abdomenul este o zonă cu probleme, evitaţi să purtaţi un model de maieu care acoperă cureaua sau nasturii pantalonilor.

www.evenimentul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *