MUZICA

Alb Negru a facut videoclipul Amintiri de dragul fanilor

Baietii de la Alb Negru au discutat luni pe videochat-ul site-ului www.apropo.ro cu fanii despre muzica, fotbal si viata personala. Luni, 16 iunie 2009, trupa Alb Negru a avut o intalnire de o ora cu fanii, timp in care le-a raspuns utilizatorilor la intrebari si a jucat fotbal in direct. Membrii trupei au povestit cum s-au cunoscut la antrenamentele Nationalei de Fotbal a Artistilor si cum au pus bazele trupei. Andrei le-a declarat userilor cat de greu i-a fost sa tina secreta nunta cu Sylvia si cum a cautat prin tot Bucurestiul inelul perfect pentru cea care i-a devenit sotie.

Baietii au marturisit ca videoclipul Amintiri a fost facut mai mult de dragul fanilor si nu sunt deranjati ca acesta nu i-a dus in fruntea clasamentelor muzicale.
Kamara a declarat ca nu are alte vicii decat dragostea si cinematografia si ca filmul sau preferat este La vita e bella.
Alb Negru regreta ca proiectul Todomondo nu a putut fi continuat dupa episodul Eurovision, deoarece mai erau multe piese bune care ar fi putut prinde viata in mai multe limbi si pe atatea voci neconventionale.
Pe 18 iunie utilizatorii pot discuta fata in fata cu Laura Cosoi.
Userii sunt, de asemenea, cei care aleg viitoarele vedete care vor fi invitate la noi sesiuni de videochat cu premii surpriza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *