FILME

Al Gore si Ion Iliescu au batut palma cu pinguinii – eveniment EVOLORE

EVOLORE a organizat prezentarea oficiala a filmului lui Al Gore Un Adevar Incomod realizat de studiourile Paramount. Filmul prezinta pericolele care ameninta planeta in urma incalzirii globale, fostul vicepresedinte american primind in 2007 premiul Nobel pentru Pace. Lansarea si prezentarea filmului au fost realizate la sediul Univeristatii Spiru Haret din capitala de catre fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, care detine copywrite-ul pentru Romania.

Dupa vizionarea filmului, EVOLORE a tinut sa traga un semnal de alarma asupra situatiei dramatice a eco-sistemelor polare. Un grup de copii, cu foci si pinguini de plus, au manifestat in fata unei sali arhipline, fiind felicitati pentru implicarea lor de catre fostul presedinte Ion Iliescu. Ei au atras atentia asupra faptului ca in 10-15 ani, aceste jucarii de plus ar putea sa cuprinda texte precum Pinguin – specie de pasari acvatice, au au trait la Polul Sud; disparut din cauza a sase grade Celsius in plus.

Copiii l-au luat prin surprindere pe fostul presedinte si i-au ridicat in picioare si pe angajatii care se ocupau cu asigurarea protectiei demnitarului.

Protestul copiilor a fost insa unul plin de blandete si aproape mut, asa cum sunt si bietele animale condamnate la disparitie de catre iresponsabilitatea societatii contemporane. Ion Iliescu a strans mana copiilor si cu zambet larg si-a inceput discursul.

Copiii participanti sunt elevi ai Scolii Generale nr. 89 Nicolae Labis Bucuresti si sunt implicati intr-un proiect de educatie ecologica ECO-SCOALA.

Evenimentul poarta marca EVOLORE, companie de lobby, relatii publice si comunicare, care a mai organizat si alte evenimente non-profit cu subiecte de interes pentru societatea romaneasca. Specialistii EVOLORE sunt jurnalisti cu peste 15 ani de experienta in domeniul televiziunii, experti ai advertising-ului, relatiilor publice si psihologiei maselor.

office@evolore.com
http://www.evolore.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *