Concerte

Al Di Meola in Timisoara reprogramat pentru 6 iunie 2011

Concertul pe care Al Di Meola urma sa il sustina la Timisoara, vineri, 13 Mai 2011, este reprogramat pentru data de 6 iunie , aceeasi ora si aceeasi locatie, artistul primind vestea ca tatal sau a decedat in 11 Mai, seara. Acesta a parasit Haga chiar inainte de a urca pe scena, pentru a fi prezent la inmormantarea tatalui sau.

Revenirea mult dorita la Timisoara, atat de catre organizatori, cat si de catre marele chitarist, s-a bucurat de popularitate, ajungand ca miercuri, cu doua zile inainte, sa fie sold-out. Acesta, dupa colaborarea din 2006 cu festivalul PLAI, a sperat sa revina pe scena Timisoreana si a pastrat legatura cu echipa de voluntari, de care a fost impresionat. Facand parte din turneul de promovare al ultimului sau album, Pursuit of Radical Rhapsody, concertul din Timisoara este mult asteptat de cei care il apreciaza pe unul dintre cei mai mari chitaristi din lume: Al Di Meola. 
Trista veste, ca tatal sau s-a stins din viata, a ajuns in Haga, la cateva minute inainte de urcarea lui Al Di Meola pe scena. Acesta a parasit Olanda pentru a fi alaturi de familie, in Statele Unite. El va reveni in turneu la sfarsitul lunii Mai.
Dupa mai multe discutii cu tour managerul lui Al, am vrut sa ne asiguram ca data reprogramata este cat mai aproape, dar in acelasi timp ofera timp artistului pentru a se reculege si a fi alaturi de familie. Ne-am straduit sa stabilim noua data cat mai repede pentru a diminua posibilele inconvenientele create celor care ne vor fi alaturi. Apreciem atat promptitudinea din partea artistului si a managementului care a mutat alte concerte pentru a face posibila venirea la Timisoara, cat si mesajele de condoleante si intelegerea din partea celor care au facut evenimentul sold-out. A declarat Norbert Tako,membru fondator al festivalului PLAI.
Asa cum s-a anuntat, biletele achizitionate pentru acest eveniment raman valabile pentru data de 6 Iunie, tot la ora 20:00, la aceeasi locatie, Filarmonica Banatul Timisoara.

Posesorii de bilet care nu pot participa la evenimentul reprogramat, din anumite motive, sunt rugati sa contacteze punctul de vanzare de unde au achizitionat biletul pentru ramburs. Prelungim termenul de returnare pana la data de 22 Mai 2011.
Le multumim tuturor pentru intelegere si ii asteptam cu drag la eveniment.
Biletele comercializate online, pe www.eventim.ro, sau de la magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti. Pentru orice fel de informatii, contactati birou@plai.ro si vizitatiwww.plai.ro

birou@plai.ro
pr@plai.ro
http://www.plai.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *