Stiri

AIESEC si companiile brasovene au montat parchet la un centru social

Companiile din Brasov, impreuna cu membrii AIESEC au montat parchet intr-un centru de primire de zi pentru oamenii strazii, parchet primit din sponsorizari.

Dupa cum stim cu totii, primavara este perioada in care companiile desfasoara campanii de ecologizare si responsabilizare sociala. Predominant acesta campanii se axeaza pe trendul plantatului de copaci in zonele adiacente.

AIESEC Brasov a venit in aceasta primavara cu o alta abordare, proiectul “Sustainability Education Program”  prin intermediul caruia companiile locale au avut si ocazia de a renova un  centru de primire pentru oamenii strazii folosind parchetul primit din sponsorizari.

Proiectul a fost alcatuit din 2 module. Primul modul destinat studentilor, a fost compus din  traininguri pe teme de sustenabilitate, ecologie si dezvoltare durabila livrate de companii si ONG-uri din Brasov. Trainingurile s-au desfasurat in data de 29 Mai, publicul fiind compus din tineri entuziasmati si doritori de a afla cum companiile isi desfasoara programele de sustenabilitate si responsabilizare sociala.
Al doilea modul a fost eveniemntul propriu zis, in data de 30 Mai, in care o echipa mixta formata din angajatii companiilor partenere, membrii AIESEC si voluntari de la central de zi, au pus la buna intrebuintare parchetul furnizat pentru a renova o parte esentiala a cladirii si anume zona de educare a celor care sunt primiti in acest centru.

In viziunea organizatorilor si a companiilor, proiectul a fost un scuces acesta avand un impact in mediul social brasovean si aducand impreuna mai multe entitati pentru a face acest lucru posibil si pentru a naste viitoare initiative de acest gen.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *